login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Reacties op nieuwsbericht:
A little bit of social ... | Gepost op: 30 maart 2010 - 08:00 | 21 reacties

Zo ben je bezig om plannen te maken voor de verdere ontwikkeling van Sitemasters... en zo ben je bezig om je spullen te verhuizen naar je eigen appartement, nadat je net enkele weken bij een nieuwe werkgever aan de slag bent. Gelukkig heeft Sitemasters een sterke crew met mensen die er geen problemen mee hadden om eens verlost te zijn van mijn toorn. :-)

Helaas voor hen was daar het verschijnsel genaamd Koen, die er ondertussen bijzonder op gericht is om, net als mijn eerdere intenties, Sitemasters weer aan te pakken op alle fronten. Dit initiatief werd natuurlijk bijzonder gesteund door Joël en de rest van de crew. Ondertussen zijn dan ook de nodige zaken weer opgestart en heb ook ik mezelf weer gevoegd bij de rest.Maar waar zijn we dan zoal mee bezig?

Allereerst hebben we binnen de crew de opdracht uitgezet voor het ontwerp van een nieuw logo voor Sitemasters. Dit logo willen we graag simpel en strak houden, en zal de leidraad vormen voor toekomstige ontwerpen van onze website en onze communicatie. De ontwerper is al gevonden en is op dit moment bezig om de ideeën om te zetten in mooie concepten. Hopelijk hier dus snel meer over.

Daarnaast zijn we ook van mening dat het eens tijd wordt om vanonder de steen waar we onder leefden uit te komen en de wijde wereld van de sociale netwerken te trotseren. Vandaar dat we even geleden al een Twitter account en een fanpagina op Facebook hebben aangemaakt. Op die manier hopen we een breder publiek te kunnen bereiken. Zo zullen er bijvoorbeeld nieuwsartikels verschijnen in onze status op deze netwerken, nieuwe tutorials, scripts, algemene nieuwtjes, noem maar op.

Bij deze nodigen we jullie dan ook graag uit om lid te worden van deze pagina's:

Twitter: http://www.twitter.com/Sitemasters

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Sitemasters/218317599993

Het is natuurlijk ook altijd vriendelijk om zelf ook nog eens extra vrienden uit te nodigen om lid te worden, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Wat wil dit nu allemaal voor de rest zeggen...eigenlijk redelijk simpel. Sitemasters heeft te maken met een crew die niet de meest actieve is, maar die wel hart heeft voor haar eigen community en die zo goed mogelijk probeert te ondersteunen. We zijn begonnen met nieuwe initiatieven en waarderen ook de goede ideeën die door jullie worden aangedragen in de crewbox. We zien deze vruchtbare samenwerking dan ook als het middel om samen met jullie te kijken naar Sitemasters en waar we voor staan. 

Mocht je dus zelf ideeën/initiatieven hebben, schroom dan niet om ze te melden!

Gerard
Lid


Pagina:  

Offline  Ontani
Gepost op: 30 maart 2010 - 10:25
Gouden medailleGouden medailleGouden medailleGouden medaille

-1




Hmmm zijn wij webdevelopers dan sociaal aangelegd?  

Offline  WimJ
Gepost op: 30 maart 2010 - 11:24
Grafische gevorderde



Ontani schreef:
Hmmm zijn wij webdevelopers dan sociaal aangelegd?  


Tenzij jij voor een bedrijf werkt, waar je een project krijgt en van begin tot einde alles zelf doet.

In ander woorden, concept, design, coding etc ..
Dan mischien niet.. maar anders tuurlijk wel > Teamwork yoh !  

Offline  marten
Gepost op: 30 maart 2010 - 12:23
Beheerder



Is dan teamwork met andere webdevelopers een vorm van sociaal aangelegd? Zijn de meningen over verdeeld 

Offline  cx1213
Gepost op: 30 maart 2010 - 16:16
Lid



kunnen jullie ook de website iphone geschikt maken?

Offline  marten
Gepost op: 30 maart 2010 - 16:16
Beheerder



Wil je dit in de crewbox plaatsen?

Offline  pijke
Gepost op: 30 maart 2010 - 17:08
Gouden medaille

Lid




Citaat:
Bij deze nodigen we jullie dan ook graag uit om lid te worden van deze pagina's:
nooit!!! ik ben helemaal tevreden met sitemasters en de nieuwe plannen, maar ik zet geen voet op twitter en feestboek (facebook). helaas vrees ik dat niet veel mensen het het met me eens zijn ...

Offline  Gerard
Gepost op: 30 maart 2010 - 17:40
Ouwe rakker



Mag ik vragen wat je beweegredenen zijn? Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook nooit een echte fan was van Twitter. Maar ondertussen heeft het zijn meerwaarde voor mij al wel bewezen.

Offline  WimJ
Gepost op: 30 maart 2010 - 18:28
Grafische gevorderde



Hey maar eeuhm even serieus hé.
Als een oud lid van deze community kan ik toch wel zeggen.
Dat ik zowat 'opgelucht' ben om te weten dat er nog mensen zijn die er om geven, en er wat feeling in gaan blazen.

Ik zeg nu zeker en vast niet dat Sitemasters sinds toen al dood is ..
Maar meegaan met de tijd is nooit slecht denk ik zo.

Ben blij mij heb je op smoelenboek alvast, die twitter snap ik niet zo veel van dat is even wat meer lezen en het doel er van terug vinden al dan niet in een web 2.0 ideë voor mijn website.

Het zou toch idioot zijn van mijzelf moest ik deze online rages niet gaan gebruiken.  

Offline  pijke
Gepost op: 30 maart 2010 - 19:06
Gouden medaille

Lid




@gerard

ik vind het een beetje onzin. maar ik moet bekennen dat ik het ook nooit geprobeerd heb. ik vind het een beetje te veel van het goede.

Offline  Gerard
Gepost op: 30 maart 2010 - 23:47
Ouwe rakker



Persoonlijk vind ik het wel ideaal. Ik heb een hekel aan e-nieuwsbrieven, maar een twitter feed kan ik gewoon op inhaken als ik wil. Ik volg gewoon mensen/organisaties die interessante visies hebben op het gebied van webontwikkeling en wat meer algemene zaken.

Wanneer ik dan even tijd heb, dan scroll ik even door de timeline heen en kan zo wat leuke dingen eruit pikken. Tevens biedt het me dan de mogelijkheid om eenvoudig mijn mening te geven, ook al is het tegen een bekende celebrity/politicus/acteur/ontwikkelaar/.... Grote kans dat je namelijk nog wel een reactie krijgt.

Pagina:  
 
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.025s