login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Categorieën:

PHP & (My)SQL (36)

PHP staat voor "Hypertext PreProcessor" en is een serverside scriptingtaal waarmee je dynamische webpagina's maakt.MySQL is de kleine broer van SQL, dat staat voor "Structured Query Language", en wordt gebruikt om te communiceren met Databases via PHP.

HTML & CSS (18)

HTML staat voor "Hyper Text Markup Language" en is een taal om layout te produceren. CSS staat voor "Cascading Style Sheets" en is een opmaaktaal waarmee je stijlen met kunt aanmaken die je later kunt gebruiken op verschilende pagina's.

Java & JavaScript (11)

JavaScript is een client-side scriptingtaal waarmee men websites dynamischer en interactiever met kan maken. JavaScript is door Netscape ontwikkeld. Java is een client-side programmeertaal waarmee men geavanceerde programma's, spelletjes, ... met kan schrijven.

CGI/PERL (2)

CGI staat voor "Common Gateway Interface" en is een manier om via het www een programma te starten op uw domein met behulp van de programmeertaal PERL dat staat voor "Practical Extraction and Report Language".

ASP (7)

ASP staat voor "Active Server Pages" en is een serverside scriptingtaal zoals PHP en is ontwikkeld door Microsoft.

Grafisch (21)

In deze categorie vind u boeken die u meer uitleg geven over grafische programma's zoals Flash, Photoshop, ...

Overige (36)

Hier staan de overige boeken die niet thuis horen bij de bovenstaande categorieën. Hier vind u vooral boeken over computertalen.

 
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.006s