login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Reacties op nieuwsbericht:
Sitemasters Chat | Gepost op: 21 maart 2010 - 14:35 | 7 reacties

Beste leden,

Graag zou ik jullie erop attent willen maken dat Sitemasters ook de mogelijkheid biedt om te chatten. Alhoewel het misschien nogal verborgen zit onder de knop "Snel vragen" in het menu rechtsboven is de chat zóveel meer dan alleen maar een plaats waar je terecht kan met al je vragen omtrent webdevelopment en programmeren. Heb je zin in een beetje ontspanning, een leuk gesprek, je frustraties met iemand te delen of wil je gewoon een gezellige nerdtalk houden met een paar soortgenoten? Dan is onze chat de perfecte oplossing voor jou!

Voor onze chat maken we gebruik van het IRC protocol. Ons chatkanaal draait op het IRC netwerk WebInABox dat wordt beheerd en onderhouden door Nephilim, een trouw lid van onze community.
Internet Relay Chat is één van de oudste manieren van chatten in een grotere groep, hoewel ook private messaging mogelijk is. Omdat dit een algemeen aanvaarde en open standaard is, is het veel gemakkelijker om hier clientsoftware voor te ontwikkelen.

Alle informatie valt vanaf heden te vinden op deze pagina.

Ik reken er op dat ik jullie één van deze dagen eens tegenkom op de chat,

Koen
Lid


Pagina:

Offline  Filip
Gepost op: 21 maart 2010 - 14:39
IRC guru



Eek... Ik zie mijn naam... 

Offline  Koen
Gepost op: 21 maart 2010 - 14:52
PHP expert



Proficiat.

Offline  pijke
Gepost op: 21 maart 2010 - 15:37
Gouden medaille

Lid




ziet er leuk uit.

Offline  avdg
Gepost op: 22 maart 2010 - 21:27
PHP gevorderde



Voor de programmeurs onder die twijfelen: irc opent letterlijk je wereld. Sterker nog, tal van programmeurs kunnen gewoon niet zonder om de doodeenvoudige reden dat het 1 van dé belangrijkste tools zijn om met elkaar te communiceren en te ontspannen.

Dus kom maar zeker eens langs. En als de chat 'dood' lijkt, hang nog niet op. Als je met (interessante) vragen zit, drop ze gewoon (nee, je moet geen toestemming vragen om een vraag te stellen ), er zal waarschijnlijk wel iemand op antwoorden. Tot slot, vergeet niet dat wij ook maar mensen zijn, wees dus zeker niet teleurgesteld als niemand je vraag wil beantwoorden.

Veel plezier

Offline  Koen
Gepost op: 23 maart 2010 - 07:55
PHP expert



avdg schreef:
Voor de programmeurs onder die twijfelen: irc opent letterlijk je wereld. Sterker nog, tal van programmeurs kunnen gewoon niet zonder om de doodeenvoudige reden dat het 1 van dé belangrijkste tools zijn om met elkaar te communiceren en te ontspannen.

Dus kom maar zeker eens langs. En als de chat 'dood' lijkt, hang nog niet op. Als je met (interessante) vragen zit, drop ze gewoon (nee, je moet geen toestemming vragen om een vraag te stellenĀ ), er zal waarschijnlijk wel iemand op antwoorden. Tot slot, vergeet niet dat wij ook maar mensen, wees dus zeker niet teleurgesteld als niemand je vraag wil beantwoorden.

Veel plezier

Ik zou het niet beter kunnen verwoorden. 

Offline  Erwt
Gepost op: 24 maart 2010 - 16:42
PHP beginner



Kan me niet voorstellen dat jullie nog steeds niet zat van mij zijn op die chat daar ;P

Offline  vinTage
Gepost op: 24 maart 2010 - 17:26
Nieuw lid



@ Erwt, jawel hoor  

Pagina:
 
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.01s