login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Reacties op nieuwsbericht:
Vernieuwing en uitbreiding! | Gepost op: 05 februari 2009 - 16:50 | 15 reacties

Beste Leden,

Zoals jullie weten zijn we achter de schermen flink bezig met het opzetten van Sitemasters en te zorgen voor transparantie en duidelijkheid. De woorden van Obama echoën in onze digitale wandelgangen ook zeker nog even door.

Natuurlijk gaat dit dan gepaard met wijzigingen. Hoewel het telkens maar kleine stapjes zijn, kunnen we zeggen dat we steeds meer de juiste kant op gaan. Dit is echter de eerste wijziging waarbij we de gebruikers duidelijk willen informeren over de wijzigingen.

Forum beheerders
Recentelijk hebben we vrijwel alle fora op Sitemasters verdeelt onder de verschillende Admins. Elk van hen is een aanspreekpunt voor het betreffende forum. Mocht je dus een topic van het slot af willen halen of je merkt dat een discussie uit de hand loopt, dan kan je contact opnemen met de betreffende Admin.

Natuurlijk is het niet de bedoeling om de Admin te contacteren wanneer je inhoudelijke problemen hebt. Als crew zijn wij er voor om alles in goede banen te leiden, niet om alle problemen op te lossen. Wanneer je een Admin dus contacteert over een inhoudelijk probleem dan zal je ongetwijfeld een teleurstelling te wachten staan.

Crew overzicht
Om onszelf dan maar gelijk beter te presenteren hebben we de crewpagina vernieuwd. In plaats van wat namen en functies onder elkaar hebben we ervoor gekozen om wat meer over onszelf te vertellen. Tevens is het eenvoudiger geworden om via de crew pagina contact op te nemen met een crewlid. Door op het e-mail adres te klikken zal je worden doorgelinkt naar het contactformulier voor het betreffende crewlid. Mocht je zelf gebruik willen maken van je eigen mail client dan kan dit eenvoudig door gewoon even het e-mail adres van het crewlid te kopiëren.

We hebben onszelf dus ook maar gelijk een mooi @sitemasters.be e-mail adres aangemeten, waarbij we ondersteund worden door Google Apps voor het lezen van al jullie prachtige fanmail.

Vragen/opmerkingen over de organisatie
Mochten er problemen zijn met één van de Admins dan is het altijd mogelijk om mijzelf te contacteren via een privé bericht of via e-mail (extern).

Overige vragen en opmerkingen mogen gericht worden aan het Sitemasters managementteam. We zijn te bereiken onder het e-mail adres management@sitemasters.be. Dit adres kan je tevens gebruiken voor sales opportunities of wanneer je interesse hebt voor het aangaan van een partnerschap. Na ontvangst van de e-mail zal één van de leden van het team zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Vacatures
Nu we zo druk bezig zijn met Sitemasters komt maar weer al te goed naar voren dat we met onze crew het naar alle waarschijnlijkheid niet kunnen bolwerken. Sitemasters is daarom op zoek naar nieuwe crewleden die deel uit willen maken van een gezellig en enthousiast team.

We zijn op zoek naar enthousiaste leden met een dosis kennis met betrekking tot webdevelopment. Je moet in staat zijn om zelfstandig beslissingen te kunnen maken over de kwaliteit van inhoud en moet niet schromen om in te grijpen wanneer nodig.

Tevens zijn we op zoek naar iemand met een passie voor grafische ontwikkeling en de nodige ervaring in het designen van layouts. Ervaring met designen van logo's en drukwerk is een pré. Vergeet bij je sollicitatie niet om wat van je werk te laten zien, een link naar een persoonlijk portfolio wordt op prijs gesteld.

Als jij interesse hebt in een functie als crewlid op Sitemasters, dan willen we je graag uitnodigen om wat over jezelf te sturen, samen met een motivatie, naar management@sitemasters.be onder vermelding van 'Vacature Crewlid'. Vergeet niet je gebruikersnaam op de website te vermelden, zodat we je even helemaal kunnen doorlichten.

We zijn op zoek naar een aantal nieuwe crewleden, dus als het je interessant lijkt, stuur dan gewoon een e-mail. Wie weet ben je binnenkort wel voorzien van een setje extra rechten op de community.

Gerard
Lid


Pagina:  

Offline  Tuinstoel
Gepost op: 05 februari 2009 - 23:18
PHP expertEven een stukje uit de nieuwe crewpagina:
Citaat:
Zoals vele, is ook vinTage terug gekeerd naar de SiteMasters crew, maar deze keer met meer verstand (en alcohol)!
Vooral dat laatste woordje typeert hem wel ja hahaha.
Wat betreft die vacatures... ik zit er nog over na te denken om een e-mail die kant op te sturen...

Offline  Ontani
Gepost op: 06 februari 2009 - 00:45
Gouden medailleGouden medailleGouden medailleGouden medaille

-1
Kheb geen portfolio dus het heeft niet echt zin om een mail te sturen.

Offline  Maarten
Gepost op: 06 februari 2009 - 00:48
ErelidOntani schreef:
Kheb geen portfolio dus het heeft niet echt zin om een mail te sturen.


Het is dan ook geen vereiste om een portfolio te hebben, als wij weten dat je een talent bent zonder dat we een portfolio zien voldoet dat ook:

Citaat:
een link naar een persoonlijk portfolio wordt op prijs gesteld.

Offline  Wijnand
Gepost op: 06 februari 2009 - 09:05
ModeratorOk, dit is al een hele verbetering. Misschien een idee om ook ergens te laten zien wat voor mensen jullie vooral zoeken, zodat je specifiek op een vacature zou kunnen reageren.

Edit: Wat ook een idee is, is om bij forums, tutorials en scripts van een bepaalde sectie erbij te zetten welke moderator hieraan gekoppeld is. Dan is het veel sneller reageren als je een opmerking hebt voor die betreffende sector. Nu moeten ze eerst op 'Onze Crew' klikken, daarna nog zoeken naar de juiste persoon, dan klikken op z'n naam, etc.

Is gewoon wat makkelijker als je in één klik op de PM of iets in die richting kunt komen.

Offline  Gerard
Gepost op: 06 februari 2009 - 09:55
Ouwe rakkerHet stond inderdaad ook al op de lijst Wijnand, maar we moesten nog even kijken wat de meest eenvoudige realisatie zou zijn. Omdat we ook onderscheid willen maken in een hoofd-verantwoordelijke en een 'helper'. Vooral met de komst van de nieuwe Moderators moeten we even kijken waar we de verantwoordelijkheid neerleggen.

Bedankt voor de feedback in ieder geval.

@Michiel
We weten dat je er niets van bakt, dus zend maar niets in!  

Offline  Wijnand
Gepost op: 06 februari 2009 - 12:36
ModeratorOja.. ik weet even niet waar ik dat in moet zetten dus dan maar hier. Wat ik zelf wel leuk zou vinden is dat je kunt aangeven welke forum's je wil zien bij 'actieve forum topics' EN misschien met kleuren of icoontjes of weet ik het aangeven in welk forum die staat. Ik vind bijvoorbeeld topics over php en c# interessant en daar kan ik input geven, maar topics over designen.. die zijn voor mij niet interessant. Dus ik zou het cool vinden als er ooit zoiets is dat je in één keer kunt zien welke forums bij de topics horen en eventueel dingen kunnen uitvinken.

Offline  JPW120
Gepost op: 06 februari 2009 - 15:39
HTML interesseMmmm was change en hope (verandering en hoop) niet Obama zijn twee sleutelwoorden ipv transparantie en duidelijkheid of bedoelde je dat niet? 

Offline  Wim
Gepost op: 06 februari 2009 - 16:37
Crew algemeenWijnand schreef:
Oja.. ik weet even niet waar ik dat in moet zetten dus dan maar hier. Wat ik zelf wel leuk zou vinden is dat je kunt aangeven welke forum's je wil zien bij 'actieve forum topics' EN misschien met kleuren of icoontjes of weet ik het aangeven in welk forum die staat. Ik vind bijvoorbeeld topics over php en c# interessant en daar kan ik input geven, maar topics over designen.. die zijn voor mij niet interessant. Dus ik zou het cool vinden als er ooit zoiets is dat je in één keer kunt zien welke forums bij de topics horen en eventueel dingen kunnen uitvinken.


staat toch bij de mouseover? maar een klein icoontje zou idd wel mooi zijn

Offline  Keith
Gepost op: 06 februari 2009 - 20:05
Grafische gevorderdeCitaat:
Overdag is Gerard student aan de Fontys Hogeschool ICT waar hij ICT Management & Security studeert.


in Eindhoven?

mooie ideeen hier! ik vind Wijnand z'n idee best handig!

Citaat:
Tevens zijn we op zoek naar iemand met een passie voor grafische ontwikkeling en de nodige ervaring in het designen van layouts. Ervaring met designen van logo's en drukwerk is een pré. Vergeet bij je sollicitatie niet om wat van je werk te laten zien, een link naar een persoonlijk portfolio wordt op prijs gesteld.


ik val af  


Offline  vinTage
Gepost op: 06 februari 2009 - 20:38
Nieuw lidKeith schreef:
ik val af  

Fieuw  

Pagina:  
 
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.016s