login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Reacties op nieuwsbericht:
Merry christmas and a happy newyear! | Gepost op: 24 december 2007 - 14:25 | 45 reacties

Beste leden (en nog toekomste leden)

Het einde van 0x7D7 (lees: 2007) is bijna in zicht en bij deze schrijven wij deze eindejaarsboodschap aan de mensen die komen en gaan bij Sitemasters. We mogen dit jaar alweer eindigen met een mooie groei van meer dan 3 000 leden. Dat wil dus zeggen dat we dit jaar weer heel wat mee hebben gemaakt.

Dit jaar zijn er mensen in de crew bijgekomen en ook weggegaan. Tuinstoel verliet de crew als eerste dit jaar en om zijn afwezigheid te compenseren, werfde Joël 3 nieuwe medewerkers aan (Stijn1989 , siliecom14 Psycho en Pieterc). Later werd ook de hulp van Marten en Titjes ingeroepen en korte tijd geleden nam Rens afscheid van de crew.

Genoeg over dit melig gedoe want een nerd zou er gevoelens van krijgen. Nu we toch bij dit onderwerp beland zijn, kunnen we meteen eens overlopen wat er dit jaar zoal veranderd is aan Sitemasters.

  • We zijn nog altijd bezig met een nieuw overzicht aan het maken. Dit duurt nu toch al een klein jaar en het is nog steeds niet klaar. Dit komt alvast op de todo lijst van 0x7D8 (lees: 2008).

  • Hier en daar zijn er een paar kleine aanpassingen geweest zoals het registratieformulier, poll resultaten, SEO, ... Je vind dat allemaal terug in de archieven.

  • Ook is er wat geprutst aan het forum en zal er nog veel aan geprutst worden. We sluiten dit jaar af met een nieuwe UBB parser, meer RSS feeds, nieuwe forumcategoriën, opgelost! knop en er werd hier en daar wat code vernieuwd.

  • De stille maar oooh zo lieve Extor, we vergeten niemand, heeft ons dit jaar op een PHP5 server gegooid en meteen ook op een MySQL5 server.

Ook hadden we door het laatste puntje van hierboven héél wat bugs op te lossen. Zoveel zelfs dat we een bugsysteem hebben ingeschakeld dit jaar (dankjewel Marten). We danken hierbij ook alle leden voor het melden van de bugs. Er zijn er nog een paar maar die schrijven we ook maar op de todo lijst van 2008.

Nog meer ambiance was er toen we in april onze wedstrijd georganiseerd hebben. Vier maanden van spanning en onderlinge concurrentie bij de leden, leverde twee afgewerkte inzendingen op. Moge de zielen van de niet gehaalden rusten in vrede. Hierbij werd alweer aangetoond dat je niet oud en wijs moest zijn om te winnen want de 14 jarige Ikki won het tegen de 22 jarige Titjes. Hoewel het erom spande won de beste programmeertaal (ik maakte hier maar een grapje Titjes).

Er gaat ook speciale dank uit naar Fluaju en Stijn1989 voor het heroprichten van het chatkanaal. Dit kanaal bleek niet zoveel succes te hebben en is de doelstelling ervan wat gewijzigd. We hebben via deze weg de leden beter leren kennen. Er zijn heel wat vragen geweest op het kanaal die dankzij iedereen zijn medewerking snel opgelost werden. We bedanken nogmaals de irc hoster en Fluaju voor hun werk dat ze hierin stoppen.

Natuurlijk bedanken we ook PieterC, onze grafisch guru, voor het maken van deze schitterende kerstlayout.

Een leuk, spannend en nog meer van die bijvoegelijke naamwoorden jaar was het zeker en vast. Dit kon natuurlijk niet zonder de medewerking van de leden. Het is voor en door jullie dat sitemasters een feit is.

Wat mogen jullie nog verwachten in het volgende jaar of wat zal de kerstman nog brengen? Wat de kerstman zal brengen moet je maar vragen aan jullie voogd/ouders. Indien de kerstman kan scripten mag hij alvast meehelpen met de volgende dingen die gaan gebeuren in 2008:

  • Cursussen?

  • Gaat sitemasters eindelijk naar versie 3?

  • Wedstrijd(en)?

  • IRC Client?

  • Nieuwe worm?

Alvast een vrolijk kerstmis, kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toegewenst van de sitemasters crew en de mensen errond. (En aan de noorderburen: niet teveel atten of comazuipen tijdens deze dagen).


Pagina:  

Offline  timo
Gepost op: 24 december 2007 - 14:28
PHP ver gevorderdewoe go stijn!

iedereen fijne kerstdagen en gelukkig nieuwjaar!

Offline  gothmog
Gepost op: 24 december 2007 - 14:29
LidFijne kerst (voor de maag) en een gelukkig nieuwjaar!

Offline  Pieter
Gepost op: 24 december 2007 - 14:43
Gouden medaille

SEO guru
Van harte!

Offline  Stijn
Gepost op: 24 december 2007 - 14:46
PHP expertPrettige feestdagen iedereen en een goed 0x7D8 

Offline  bvs
Gepost op: 24 december 2007 - 14:49
Nieuw lidFijne kerst en een spoedig 2008

Offline  JPW120
Gepost op: 24 december 2007 - 14:50
HTML interesseMerry christmas and a happy new year everyone.  

P.S. Mooie lay-out pieterc.

Offline  Pieter
Gepost op: 24 december 2007 - 14:55
Gouden medaille

SEO guru
JPW120 schreef:
P.S. Mooie lay-out pieterc.

Een header en achtergrond doen veel hé.   Thnx.

Offline  Rens
Gepost op: 24 december 2007 - 15:09
Gouden medaille

Crew algemeen
Het was in de 2e zin al duidelijk wie dit bericht geschreven had 
Citaat:
Het einde van 0x7D7 (lees: 2007)

^^

Iedereen fijne feestdagen en een goed 2008.
En uh, geniet, maar drink met maten hè... 

Offline  markpieper
Gepost op: 24 december 2007 - 15:19
HTML beginnerfijne kerst en goed 2008 everybody 

Offline  DMM
Gepost op: 24 december 2007 - 15:28
PHP beginnerVorlijk kerstfeest & gelukkig nieuwjaar allemaal.

Goed geschreven stijn! ;)

Pagina:  
 
© 2002-2023 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.015s