login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

PDF als attachment

Offline cloudstrife - 24/06/2008 12:52
Avatar van cloudstrifePHP beginner Ik genereer via FDF een PDF bestand, iemand enig idee hoe je dit bestand nu als attachment kan meesturen via een email?

4 antwoorden

Gesponsorde links
Offline Stefaan - 24/06/2008 13:18
Avatar van Stefaan Nieuw lid njah... wat zijn we weer vriendelijk... ik vindt dit ook intressant maar weet niet hoe ik dit moet opzoeken... iemand die wel een hint kan geven? Al is het maar een functie-naam... dan weten we toch waar en hoe te zoeken... waarschijnlijk zal het met een header zijn... maar hoe het aan een email te koppelen (die je zend via mail()) weet ik niet... wil ik dus ook weten!

Ik genereer mijn pdf's via fpdf maar de output blijft waarschijnlijk hetzelfde
Offline Ontani - 24/06/2008 13:44
Avatar van Ontani Gouden medailleGouden medailleGouden medailleGouden medaille

-1
http://www.goog...=firefox-a

eerste hit:

http://www.drqu...achmentphp/
Offline cloudstrife - 24/06/2008 16:14 (laatste wijziging 24/06/2008 16:15)
Avatar van cloudstrife PHP beginner Bedankt voor jullie hulp maar de links gaan over bestanden die reeds bestaan op de server, in mijn geval wordt die pdf nooit opgeslagen, die wordt net voor de mail verzonden wordt aangemaakt en moet dan worden doorgegeven aan de mail functie als attachment.

Nu ja heb de oplossing zelf gevonden, door in fpdf aan de output methode een extra parameter(S) mee te geven gaat hij het bestand niet doorsturen naar de browser of opslaan op de server maar gewoon doorgeven aan een variabele die je dan kan gebruiken in een mail functie.

=> hier gevonden trouwens http://www.asta...t6334.html

Wat betreft jullie vriendelijke opmerkingen ivm google: als je dit op alles gaat zeggen kan je even goed het forum sluiten. Ik kan veronderstellen dat je dit zegt op mensen die basis vraagjes stellen die erg voor de hand liggend zijn. Maar denk dat dit in dit geval niet zo was...
Offline Ontani - 24/06/2008 16:17
Avatar van Ontani Gouden medailleGouden medailleGouden medailleGouden medaille

-1
Graag gedaan! een pdf genereren ook al is het maar voor 0,12 ms is hetzelfde als een pdf voor 50 jaar opslaan je hebt een referentie die je kan gebruiken in een mail. dus opnieuw hetzelfde als het verzenden van attachements.
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.16s