login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
Scripts > JavaScript > Datum en Tijd > SEO voor datum en tijd


Reacties op het script SEO voor datum en tijd

Offline  Thomas
Gepost op: 23 januari 2007 - 14:48
Moderator



Interessant. Wellicht is het wel een idee om de javascript in een extern bestand te zetten, en deze dan in de head van de pagina te includen, zodat zoekmachines hier op de pagina zelf niet doorheen hoeven te spitten. Je hebt dan relatief meer "echte" content, wat de waardering door zoekmachines alleen maar goed kan doen .

Offline  ikkedikke
Gepost op: 23 januari 2007 - 22:16
PHP expert



echt een prachtig idee is dit! Een prijs voor de gene die dit verzonnen heeft 

Offline  Sweepee
Gepost op: 23 januari 2007 - 22:43
HTML beginner



Mja, in hoeverre dit écht nuttig zal zijn, weet ik niet. Ik heb het nog nooit toegepast. Ik las vorig weekend op de W3C website vanalles over die formaten (de XHTML markup validator geeft ook soms als "Tip of the Day" om deze formaten te gebruiken) en gisteren kwam ik op het idee.

Zelf zoek ik eigelijk zelden informatie van een bepaalde datum.

Offline  Pieter
Gepost op: 23 januari 2007 - 23:49
Gouden medaille

SEO guru




Inderdaad wel netjes, maar dan enkel theoretisch? Want zeg nu zelf, SEO toepassen op data? Ik kan niet direct een toepassing bedenken waarom seo hiervoor nodig zou zijn...

Offline  Ruud
Gepost op: 24 januari 2007 - 00:30
HTML interesse



Google kijkt voor zover ik weet alleen naar de aanmaakdatum van het document, en dat staat hoger in het vaandel dan een datum notatie in de site.. Dus maak een PHP script dat met headers de aanmaakdatum veranderd.. SEO ;)

Offline  Sweepee
Gepost op: 24 januari 2007 - 00:41
HTML beginner



Ruud,

Jij wilt dus voor elke pagina een header verzenden die de tijd op dat moment bevat?

Offline  marten
Gepost op: 24 januari 2007 - 10:28
Beheerder



Ik denk dat het een goed idee is om een bepaalde groep hiermee bezig te laten gaan. Dus alles uitzoeken over SEO en dan tutorials maken. Want het is zooooo belangrijk!

Offline  Ruud
Gepost op: 24 januari 2007 - 13:20
HTML interesse



"Jij wilt dus voor elke pagina een header verzenden die de tijd op dat moment bevat?"

Ik constateer alleen dat het heel vaak voorkomt dat er sites gemaakt zijn in MS word, of in frontpage die er ongelooflijk knommelig uitzien, maar wel hoog in de zoekmachines staan, dat ligt denk'k echt aan de datum dat het document is aangemaakt, en aan het feit dat ze geneesmiddellen.html links hebben, dus mijn advies, gooi met PHP een nieuwe aanmaakdatum in het bestand, bijv. om de 3 dagen, en gebruik daarnaast mod_rewrite voor zoekmachine vriendelijke url's. Verder moet je zorgen dat ieder keyord in de meta ook in de content voorkomt, dan tellen ze zwaarder. Ook keywords die overeenstemmen met het domein tellen zwaar. Verder is het ook belangrijk om een dynamische titel mee te geven. Dus als ik een nieusbericht open, dan is dat nieuwsbericht ook de titel.. Dat zijn mijn tips, geen lang seo verhaal, maar wel effectief! Overigens, links van andere sites met hoge PR na jou site maken je ook beter vindbaar! (hogere PR)

(de meeste wiste dit al, maj )

Offline  bl00d0script
Gepost op: 29 november 2008 - 11:40
Onbekend



best een handig script. maar zo moeilijk is het toch niet om de datum te veranderen? tijdscript oke. maar datum script??


Enkel aanvullende informatie, vragen en antwoorden op vragen zijn welkom.
 
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.022s