login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Reacties op nieuwsbericht:
Nieuwe screentjes! | Gepost op: 01 juli 2016 - 14:26 | 11 reacties

Nieuwe screens te zien op http://share.pho.to/ACkEi.

De hele tutorials module werd geschreven in de maand juni. Daar we vorige maand de hele architectuur/database model hebben herschreven hebben we amper dubbele code. De architectuur van de tutorials & forum is bijna gelijk en konden hier daardoor het zeer mooi generisch programmeren. Daardoor gaan we volgende modules ook zeer snel kunnen programmeren, maar nog beter... het zal zeer onderhoudbaar zijn.

De markdown parser is zowel op de frontend als backend vernieuwd. We maken gebruik van de markdowndeep parser. Ik heb de bootstrap view + AngularJs directive ook herschreven zodat deze communiceert met de nieuwe parser.

Ik heb ook gewerkt aan een nieuw logo/header. Ik heb enkele voorbeelden van creaties, de éne wat meer uitgewerkt als de andere. Welke vinden jullie de leukste, graag reactie

Verder hebben we ook nog in de maand juni gewerkt aan de privé chat, maar deze is nog niet klaar. Deze zal kunnen getoond worden volgende maand. Het is de bedoeling om het privé berichten systeem om te vormen naar een privé chat systeem, zodat je ook live kan chatten met andere leden en gemakkelijk de history kan bekijken.

PS: Gisteren werd het 40.000ste forumbericht gepost :-)

Tot volgende maand!

Joel
Beheerder


Pagina:

Offline  Gust
Gepost op: 07 december 2016 - 09:35
MySQL interesseNiet de bovenste en onderste, nummer 2 komt het sterkste eruit.

Pagina:
 
© 2002-2023 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.007s