login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Reacties op nieuwsbericht:
Grote schoonmaak.... | Gepost op: 29 augustus 2013 - 20:27 | 27 reacties

Beste leden,

 

Wij proberen als crew zo snel mogelijk veranderingen aan te brengen en weer wat leven in SiMa te blazen. Maar dat is allemaal niet mogelijk natuurlijk zonder jullie.

Daarom zoeken we vrijwilligers die mee willen helpen de tutorial- en scriptdatabase uit te pluizen welke nog actueel zijn en behouden mogen worden, welke best aangepast worden en welke mogen verwijderd worden.

Natuurlijk mogen jullie nog altijd scripts en tutorials posten zodat we onze databases kunnen uitbreiden. 

Wij hopen natuurlijk dat er enkelen zijn die mee willen helpen want dit is geen klein werkje. 

UpLink
Lid


Pagina:

Offline  Stijn
Gepost op: 27 september 2013 - 23:03
PHP expertWordt al 8 jaar zo moed uit gehaald. Kijk naar het resultaat De background is gewijzigd ...

Wij deden vroeger veel meer voor sitemasters. Cursussen, chat en UBB waren mijn grootste bijdragen.

Offline  UpLink
Gepost op: 29 september 2013 - 16:58
...Nu zijn er nieuwe mensen en wij zullen onze bijdrage ook wel leveren...
Al zal dit niet van vandaag op morgen zijn...

En als jij die bijdragen geleverd hebt zal je zelf ook wel weten dat zoiets niet op 1 dag gedaan word... De ideeën die er nu zijn vragen extra aanpaswerk aan hetgeen de vroegere crewleden ontwikkeld hadden... Dus nog eens extra werk...

We zijn nu enkele weken bezig... Geef ons tijd in plaats van meteen in het begin de pessimist uit te hangen en het nog niet geleverde werk al tegen de grond te gooien...

Offline  Stijn
Gepost op: 30 september 2013 - 22:24
PHP expertInderdaad maar wij kwamen pas naar buiten toen het af was. Nu gooien jullie dingen in het publiek en kunnen we wachten.

Offline  WouterJ
Gepost op: 01 oktober 2013 - 08:00
HTML gevorderdeJullie hielden het voor jezelf totdat het af is, deze mensen vertrouwen op de actieve leden van deze community...

Iedereen zijn eigen handelswijze!

Offline  UpLink
Gepost op: 01 oktober 2013 - 19:26
...Wij brengen het al naar buiten voor het af is en dat heeft een goede reden.
Zo is er een zekerheid voor de leden dat er ook daadwerkelijk iets zal veranderen. Als je het binnenshuis houd totdat het af is, kan je het jaren rekken en blijft alles zoals het is. Dat hebben we de afgelopen jaren duidelijk gemerkt.

Wij werken andersom en dat helpt blijkbaar want er zijn toch nog mensen waar het vertrouwen schept en dat is wel nodig in de toestand waarin SiMa verkeerde...

Net zoals Wouter zegt vertrouwen wij ook op de actieve leden die wél nog geloven in de veranderingen en daar ook aan willen meehelpen.

Offline  Stijn
Gepost op: 03 oktober 2013 - 23:32
PHP expertMisschien een beetje professioneler aanpakken kan geen kwaad. Als jullie daadwerkelijk een nieuwe versie willen ontwikkelen, dan moet er een project analyse zijn. Maak een analyse van wat kan behouden blijven (dit kan met de inbreng van de actieve leden), maak dan de analyse van de nieuwe versie, dan een technische analyse (wireframes, functionaliteit en code design en wat nog allemaal) en dan programmeren maar. En in de fase wanneer het bijna klaar is, launch het dan aan de leden. En dan is het een week of twee zwaar kritiek lezen en aanpassen.

Nu doen jullie alsof jullie aan het veranderen zijn.

Offline  marten
Gepost op: 04 oktober 2013 - 07:11
BeheerderDat zijn We ook Stijn en nee er komt geen nieuwe versie voor het eerst.

Pagina:
 
© 2002-2023 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.011s