login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Reacties op nieuwsbericht:
Grote schoonmaak.... | Gepost op: 29 augustus 2013 - 20:27 | 27 reacties

Beste leden,

 

Wij proberen als crew zo snel mogelijk veranderingen aan te brengen en weer wat leven in SiMa te blazen. Maar dat is allemaal niet mogelijk natuurlijk zonder jullie.

Daarom zoeken we vrijwilligers die mee willen helpen de tutorial- en scriptdatabase uit te pluizen welke nog actueel zijn en behouden mogen worden, welke best aangepast worden en welke mogen verwijderd worden.

Natuurlijk mogen jullie nog altijd scripts en tutorials posten zodat we onze databases kunnen uitbreiden. 

Wij hopen natuurlijk dat er enkelen zijn die mee willen helpen want dit is geen klein werkje. 

UpLink
Lid


Pagina:  

Offline  fluaju
Gepost op: 29 augustus 2013 - 20:31
IRC nerdWordt dit niet al 4 jaar gezegd? Dat er nieuw leven zal ingeblazen worden? Is het zelfs niet eerder dit jaar nog beloofd?


Ik geloof er in ieder geval *niks* meer van 


Edit: De vorige twee nieuwsberichten niet gelezen. Succes Marten, maar ik wil het nog wel zien.

Offline  UpLink
Gepost op: 29 augustus 2013 - 20:41
...fluaju,

Daarom zijn wij met 4 nu bezig alles te checken. Wat er achter de schermen gebeurd zien jullie natuurlijk (voorlopig) nog niet.
Maar we willen de leden er wel een stukje dichter bij betrekken.

We moeten natuurlijk ook de kans krijgen om te bewijzen dat we er ook mee bezig zijn. En op dit moment snap ik het pessimisme een beetje, maar er is een nieuwe crew, nieuwe kansen, nieuwe baas, nieuw tijdperk. Geef het een beetje tijd. Rome is ook niet op 1 dag gebouwd, maar we gaan er ook niet zolang over doen natuurlijk.

Offline  WouterJ
Gepost op: 30 augustus 2013 - 11:16
HTML gevorderdezucht... waarom blijft iedereen alleen klagen over het team ipv zich in te zetten? Nu hebben we eindelijk een team die de mening van het grootste deel heeft van het forum, dan gaan we weer oude koeien uit de sloot halen en het oude team er weer bij betrekken...

Ik heb niet heel veel tijd, maar ik wil best wel wat uurtjes in de avond hieraan besteden . Overigens heb ik bijna 3 nieuwe JS tutorials klaar!

Offline  remcobers
Gepost op: 30 augustus 2013 - 15:52
PHP expertIk vind het een goede ontwikkeling!

Heb zelf ook niet super veel tijd. Maar als iemand een setje van scripts of tutorials doorgeeft die moet worden beoordeeld kan ik daar vast tijd voor vinden de komende dagen.

Offline  UpLink
Gepost op: 30 augustus 2013 - 18:33
...@WouterJ:

Van die mening ben ik ook. Natuurlijk spenderen wij als crew ook niet elke minuut aan SiMa (werk en gezin) maar persoonlijk probeer ik wel zoveel mogelijk op SiMa aanwezig te zijn en te kijken wat er nog kan gebeuren.
De reden dat ik de leden wat om hulp vraag is omdat de andere crewleden bezig zijn met andere dingen.

@remcobers:
Je mag zelf wat scripts of tutorials doorlopen en eventueel doorgeven wat je beoordeling is over die scripts of tutorials. Dan kunnen we nadien binnen de crew ook eens kijken wat we daaraan kunnen doen.

Verder mogen natuurlijk ook andere suggesties opgegeven worden.
Binnenkort zullen we wat meer info geven over hoe en wat er aan veranderingen zullen komen.
Stel gerust vragen zodat er antwoorden kunnen volgen...

Offline  WouterJ
Gepost op: 30 augustus 2013 - 20:40
HTML gevorderdeCitaat:
Je mag zelf wat scripts of tutorials doorlopen en eventueel doorgeven wat je beoordeling is over die scripts of tutorials. Dan kunnen we nadien binnen de crew ook eens kijken wat we daaraan kunnen doen.


Lijkt me geen goed plan. Mensen die dubbele tuts controleren, ect. Geef iedereen gewoon een aantal tuts, zeg 5 of 10. Zodra ze die hebben gecontroleerd geef je ze weer een volgende rijtje, ect.

Offline  UpLink
Gepost op: 30 augustus 2013 - 22:52
...WouterJ schreef:
Lijkt me geen goed plan. Mensen die dubbele tuts controleren, ect. Geef iedereen gewoon een aantal tuts, zeg 5 of 10. Zodra ze die hebben gecontroleerd geef je ze weer een volgende rijtje, ect.


Ik laat mensen er vrij in tutorials en scripts te controleren. Ik kan moeilijk scripts en tutorials laten controleren als mensen er de kennis niet voor hebben...
Maar ik zal morgen een lijstje opmaken met tutorials en scripts die gecontroleerd mogen worden... Dan kan je daaruit kiezen...  

//EDIT:

Het lijstje zal voor in de loop van deze week zijn. Heb onverwacht een andere taak.

Offline  WouterJ
Gepost op: 01 september 2013 - 19:19
HTML gevorderdeIk ga dan maar ondertussen alvast beginnen aan de JavaScript sectie.

UpLink, wat is de bedoeling dat ik doe. Een lijstje maken met opmerkingen en die naar jou sturen?

Offline  UpLink
Gepost op: 01 september 2013 - 21:23
...daar komt het een beetje op neer ja.
Ikzelf heb een excel-file met alle tutorials in van HTML, CSS en Overige voorlopig al die ik doorlopen heb met daarin welke ik zou wegdoen, aanpassen of laten staan...

Hoe je dat lijstje maakt maakt voor mij weinig uit zolang de naam van de tutorial of het script maar duidelijk vermeld is en wat je ermee zou doen (verwijderen, aanpassen of bijhouden) en ook een reden of opmerking als dat nodig zou zijn.

Offline  Joel
Gepost op: 01 september 2013 - 23:25
EigenaarGoed bezig mannen!

Pagina:  
 
© 2002-2023 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.012s