login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Reacties op nieuwsbericht:
Marten wordt beheerder | Gepost op: 16 augustus 2013 - 10:47 | 17 reacties

Omdat ik van mezelf weet dat ik niet meer actief genoeg ben om de website voldoende te beheren, geef ik Marten de kans om mijn positie in te nemen.

Vanaf nu neemt Marten het heft in handen. Marten zal beslissen over belangrijke aanpassingen aan de website, en zal ook zorgen voor nieuwe verbeteringen die hij met de rest van de crew eerst bespreekt.

Ik wens Marten succes met zijn nieuwe functie op Sitemasters. Ik weet dat hij de juiste skills heeft om deze functie juist te kunnen uitoefenen.

Joel
Beheerder


Pagina:

Offline  Stijn
Gepost op: 15 september 2013 - 18:09
PHP expertNog zo'n fiasco, nice move... :-/

Vorig jaar wou joel mijn bod niet aanvaarden en ik lag hier met een duidelijk plan. Daarom dat hij het afgeeft aan iemand die nog niets heeft bewezen.

Offline  UpLink
Gepost op: 19 september 2013 - 00:42
...Stijn,

Het is duidelijk dat je het ergens niet mee eens bent. Waarover weet ik niet maar er zijn nu nieuwe mensen binnen de crew en mensen die duidelijk wél vooruitgang willen op SiMa.
Dus als het even kan, houd al die negatieve commentaar even bij en wacht het resultaat af of probeer misschien mee te helpen.

Opbouwende kritiek is altijd welkom, met die negatieve reacties kunnen wij als crew niet echt verder.

Offline  vinTage
Gepost op: 20 september 2013 - 23:13
Nieuw lidHoewel Stijn misschien wel heel radicaal reageert (deed de voor-voormalige crew (dus incl mezelf) ook tegen hem, maar Stijn was even naïef!) heeft hij wel gelijk...

Wat is er in deze maand(startdatum van deze threat versus NU), behalve een nieuwe tutorial en 1.5 nieuw script (want dat contact form is niet echt ...schop een kont..) al verbeterd?

De html tuts dateren nog altijd uit 1418, er zijn nog altijd flash/as 1&2 tuts te vinden (waarvan de voorbeelden ook nog eens ontbreken, en NIET dankzij mij (de tuts waren wel van mij)!)

Al met al, geef ik dus kudo's aan Stijn, die gewoon de waarheid zegt....Zonder een steek onder water te geven naar de nieuwe crew, maar deze crew doen er afaik NIKS aan om een en ander op poten proberen te zetten ...!

Geef toe, wie wil er nu moeite stoppen met 'hedendaags' content, maar het (nog net niet..) in een iframe aan het WWW aan bieden..?

Offline  UpLink
Gepost op: 20 september 2013 - 23:31
...We zijn wel degelijk bezig met bepaalde dingen vinTage... Ik wil ook niet vooruit lopen op de zaken zonder dat deze realiseerbaar zijn... Zoals ik eerder al aangaf (in het laatste nieuwsbericht dat ik gepost heb) mag er altijd hulp komen van de leden wat betreft de tutorials en scripts... En zoals jij aangeeft:

vinTage schreef:
De html tuts dateren nog altijd uit 1418, er zijn nog altijd flash/as 1&2 tuts te vinden (waarvan de voorbeelden ook nog eens ontbreken, en NIET dankzij mij (de tuts waren wel van mij)!)


Het staat je vrij om door te geven welke Flash/AS tuts/scripts je liever weg of aangepast ziet... Het staat je ook vrij om tuts/scripts bij te posten of je eigen tuts/scripts aan te passen natuurlijk...

Offline  vinTage
Gepost op: 20 september 2013 - 23:40
Nieuw lidUplink,

Je weet dat ik je een toffe gast vind, je hebt mij ook nog geholpen een "DRAMA" site te promoten (nog altijd dank daarvoor)

Maar ik ga NIET meer helpen aan de 'static content' van sima...er is er maar een die daar beter van wor....(oh...ik zwijg....niemand gelooft dit..)

De tuts 'hier' zijn grotendeels naabNiveau, mijn gok is dat een crewlid het kaf en koren wel kan scheiden?

Nogmaals....tis niet persoonlijk, ik heb gewoon een enorm groot zucht gehalte bij de uitvoering/mogelijkheden/te weinig alcohol/<= etc..!

Offline  UpLink
Gepost op: 22 september 2013 - 20:05
...Kijk vinTage... Veel hoef je eigenlijk niet te doen...

Doorloop even die Flash en AS scriptjes/tuts en zet in de reacties even wat jij ermee zou doen. Verwijderen, aanpassen of bijhouden...
Dat kost jou 5 minuten werk (vermoed ik) en het helpt ons een heel stuk verder 
Komaan ouwe... Laat zien dat die grijze massa van jouw het nog steeds doet 

Offline  vinTage
Gepost op: 22 september 2013 - 22:02
Nieuw lidsmijt alle flash tuts maar al weg, die zijn allemaal as2 of minder
oftewel gebruik stijn's query's  

eentje mag dan blijven,,

Pagina:
 
© 2002-2023 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.012s