login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Reacties op nieuwsbericht:
Reorganisatie binnen de crew | Gepost op: 07 februari 2011 - 17:50 | 29 reacties

Beste leden,

Zoals al werd beloofd in het nieuwsbericht in het begin van vorige maand, zouden we graag een nieuwe aankondiging willen doen. 

Wij zijn van mening dat de huidige functieverdeling binnen de crew niet zoveel nut heeft. Tenslotte zijn we allemaal mensen die zich voor Sitemasters inzetten, de één al wat meer dan de andere. We willen hierbij graag van de gelegenheid gebruik maken om de huidige hiërarchie (moderator, admin, hoofd admin, co-beheerder & beheerder) plat te slaan.

Vanaf vandaag gaan we binnen de crew enkel nog onderscheid maken tussen crewleden (rood kleurtje) en trial-crewleden (paarskleurtje). Die laatste groep zal dienen voor de pas aangeworven crewleden die zich in een proefperiode bevinden.  

Met deze aanpassingen willen we graag in de verf zetten dat iedereen binnen de crew gelijk is en een stem heeft die evenveel waard is, wat in het verleden niet altijd even hard is gebleken. 

Daarnaast is er binnen de crew nog wel steeds een kleinere groep mensen, het beruchte "management". Om misverstanden te voorkomen krijgen jullie even een kleine uitleg over wat dit precies inhoudt.

In de eerste plaats is het management er om de welvaart van Sitemasters te garanderen. Dit houdt onder meer in dat het management verantwoordelijk is voor een aantal belangrijke zaken die zich voordoen binnen Sitemasters. Ze fungeren eveneens als ondersteunende zuil voor de crewleden. De rol van het management bestaat dan ook voornamelijk uit het voorbereiden van voorstellen en het begeleiden van de crew bij het uiteenzetten, creëren en onderhouden van de community. We spreken hier over de Intern Manager (Joël), de Content Manager (Stijn), de Project Manager (Gerard) en de Community Manager (Koen). Wat dit precies inhoudt zullen jullie binnenkort kunnen lezen op de pagina "Ons team".

Benadrukt wordt wel dat deze personen enkel een extra verantwoordelijkheid hebben, zij zijn in de eerste plaats nog steeds crewleden.

Deze wijzigingen zijn er gekomen in functie van Sitemasters en haar community en wij geloven dat deze van fundamenteel belang zijn voor de verdere ontwikkelingen hiervan.

Met dit nieuwsbericht hoop ik jullie voldoende uitleg gegeven te hebben.

Namens de crew,

Koen
Lid


Pagina:  

Offline  Flex1986
Gepost op: 07 februari 2011 - 18:30
Gouden medaille

Senior Member
Hoewel ik mijn bedenkingen heb hoop ik toch dat deze wijziging de boost geeft die sitemasters nodig heeft.

Ik zal dus komende tijd me gezever over sitemasters voor me houden, blijkt het niet te helpen dan laat ik weer van me horen.

ps, Mocht ik ernaast zitten dan kom ik jullie persoonlijk allemaal een stikker in je schrijft geven  


Offline  vinTage
Gepost op: 07 februari 2011 - 19:38
Nieuw lidWat een kansloze actie is dit zeg, wat veranderd er effectief behalve de kleurtjes ? ooow, niks 

Offline  Stijn
Gepost op: 07 februari 2011 - 19:54
PHP expertvinTage schreef:
Wat een kansloze actie is dit zeg, wat veranderd er effectief behalve de kleurtjes ? ooow, niks 
We kunnen niet alles direct veranderen. Stap per stap gaan we de site verbeteren. Zie eens niet alles zo slecht.

Offline  vinTage
Gepost op: 07 februari 2011 - 20:04
Nieuw lidWil je me dan uitleggen wat er hier beter aan is?

Niet dat er van mij iets moet veranderen hoor, maar zeg dan gewoon niet dat het gaat gebeuren.

Ik weet dat er goede ideeen genoeg staan in het crewforum, maar op eoa manier worden die toch nooit uitgevoerd (zelfs niet als ze kant en klaar staan op svn sinds een maandje of 8), ook de tig andere ideeen zijn nooit doorgevoerd (en herhaaldelijk gelezen dat dat 'dit weekend' wel gedaan zou worden )

Nou, ik zal dan maar positief zijn ofzo en denken dat die vervallen kleurtjes het allemaal wel gaan compenseren 

Offline  ArieMedia
Gepost op: 07 februari 2011 - 20:15
Gouden medaille

PHP ver gevorderde
vinTage schreef:
Wil je me dan uitleggen wat er hier beter aan is?

Niet dat er van mij iets moet veranderen hoor, maar zeg dan gewoon niet dat het gaat gebeuren.

Ik weet dat er goede ideeen genoeg staan in het crewforum, maar op eoa manier worden die toch nooit uitgevoerd (zelfs niet als ze kant en klaar staan op svn sinds een maandje of 8), ook de tig andere ideeen zijn nooit doorgevoerd (en herhaaldelijk gelezen dat dat 'dit weekend' wel gedaan zou worden )

Nou, ik zal dan maar positief zijn ofzo en denken dat die vervallen kleurtjes het allemaal wel gaan compenseren 
Ook ik zie niet zo heel veel extra heil in deze veranderingen, maar wie weet functioneert SiMa zo beter. Wat in ieder geval niet gaat helpen is in elk topic moord en brand schreeuwen hoe slecht het hier is.

Ik wens de nieuwe crewleden succes toe, en de nog bestaande veel plezier in hun (nieuwe) functie. Hopelijk kunnen jullie bewijzen dat er daadwerkelijk wat gaat veranderen.

Offline  DenMette
Gepost op: 07 februari 2011 - 20:16
PHP gevorderdeMijn persoonlijke mening leunt meer naar die van vinTage toe, er moet een boost zijn geen kleur veranderingen. Ik mijn tijd dat ik hier aanwezig ben, zijn er verandering gebeurd dat wel goed waren.

Kleurtjes dat is zo iets dat layout aanzienlijk leuker zijn, rang of stand mag nooit uitgemaakt hebben. Hopelijk zijn jullie klaar voor nog heel wat te lezen over de momentele structuur. Proef of niet dat is net beledigend voor die mensen.

Als ik nu een persoon zou zijn die geholpen moet worden door een Proef persoon zou ik die persoonlijk meer onder vuur leggen dan iemand anders, want dan kan die zijn plaats weg krijgen.

Achja hopelijk is niet iedereen zoals mij .

Ik hoop dat het weldra weer iets nieuws is dat deze site draaiende houdt.

Offline  pijke
Gepost op: 07 februari 2011 - 20:25
Gouden medaille

Lid
ik vind het goed dat er naar gelijkwaardigheid wordt gestreefd, en ik denk ook zeker dat deze wijziging (op langere termijn) zin heeft.
volgens mij brachten die rangen/kleurtjes alleen maar ellende.
wat voegde ze nou eigenlijk toe?

Offline  vinTage
Gepost op: 07 februari 2011 - 20:31
Nieuw lidpijke schreef:
wat voegde ze nou eigenlijk toe?

Elk kleurtje had (van origine) meer of minder rechten, denk hierbij aan bannen/gegevens opvragen/keuren van scripts/tuts etc).

Ik weet niet wat er qua scripting veranderd is, maar ik vond het altijd wel een goed idee dat elk nieuw crewlid een inwerk periode moest doorlopen alvoor die scripts/tuts etc mocht keuren/deleten etc.

Offline  pijke
Gepost op: 07 februari 2011 - 20:32
Gouden medaille

Lid
oftewel, nu heeft ieder crewlid dezelfde rechten?

Offline  vinTage
Gepost op: 07 februari 2011 - 20:35
Nieuw lidnuja 'trail crew' gaat dus paars worden, maar of ze dezelfde rechten hebben weet ik natuurlijk niet 

Pagina:  
 
© 2002-2020 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.021s