login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Reacties op nieuwsbericht:
Enkele aanpassingen | Gepost op: 06 juni 2010 - 16:59 | 43 reacties

Beste mensen

Er zijn vandaag enkele updates gebeurd aan Sitemasters.be zoals je waarschijnlijk al hebt gezien Smile Zo hebben we geprobeerd de lay-out iets strakker en professioneler te maken. Hopelijk is dit een beetje gelukt!

Hier en daar zijn er enkele functionele aanpassingen gebeurd. De menu's aan de rechter kant op de beginpagina worden door jQuery in - en uitgeklapt. Het linker menu is ook wat dynamischer geworden. Als je bent ingelogd verdwijnt er een hele boel reclame, en komen interessante blokken voor leden bovenaan te staan (zoals wie er online is).

Vanaf nu gaan we proberen om de twee weken een update te doen om van de huidige website een betere, leukere, actievere, professionelere,... website te maken!

Veel plezier met de nieuwe look!

Opmerking: mocht de layout er raar uitzien, leeg dan even je browser cache en vernieuw deze pagina.

Joel
Beheerder


Pagina:

Offline  Jelmerholland
Gepost op: 08 juni 2010 - 18:28
PHP beginnerIk dacht al, er klopt iets niet. Maar je hebt aan de bovenkant van de site (onder de header, en onder die groene streep) zo'n grijze gradiënt waar wat tekst in staat. Nou viel me op dat die nét niet helemaal dezelfde kleur hebben. de achtergrond afbeelding van de linker is net wat lichter dan die van het midden stuk. Dan kan het aan mij liggen, maar volgens mij zijn die net niet hetzelfde.
En waarom heb je trouwens verschillende afbeeldingen? Als ze toch dezelfde kleur (zouden moeten) zijn..? Kan je toch net zo goed met 1 afbeelding werken?

Offline  mwthomas
Gepost op: 09 juni 2010 - 14:28
LidMooie en frisse layout!

Alleen stoor ik me een beetje aan die eerste letters van het linker menu. Die zwarte beginletters vind ik niet zo mooi, deze vind je ook terug bij het aanmelden. Moet dit ook niet in een soort blauw?

Offline  nemesiskoen
Gepost op: 10 juni 2010 - 14:37
Gouden medaille

PHP expert
Ik zou toch wel meer dan 1 nieuwsbericht weergeven, nu is die startpagina zo leeg. Da's ook niet echt goed voor de SEO. Nu heb je -tig links op de startpagina en bijna zero content. Google vindt dat niet zo tof :-)

Pagina:
 
© 2002-2019 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.01s