login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

Inlogscherm

Offline DKmetal - 02/04/2006 21:33
Avatar van DKmetalOnbekend weet er iemand hoe ik die inlog balkjes op men site
http://www.jb-hosting.mediadns.net/
maak dat je er in kan schrijven???

de site is pas online dus werken gen eene link

13 antwoorden

Gesponsorde links
Offline stijnhau - 02/04/2006 21:34
Avatar van stijnhau Onbekend maar er een input van.
Offline Ultimatum - 02/04/2006 21:37
Avatar van Ultimatum PHP expert <input type="text" name="naamhier" size="20">

@stijnhau, aan jou heeft hij dus ook geen ene reet hé, geef dan ff duidelijk antwoord of zeg dan niks 
Offline vinTage - 02/04/2006 21:37 (laatste wijziging 02/04/2006 21:38)
Avatar van vinTage Nieuw lid holy shit....dat worden dus straks 7000000 vragen hoe je werkelijk inlogged...als je dit al niet weet 

njah, je layout is er duidelijk op verbeterd 
Offline DKmetal - 02/04/2006 21:38
Avatar van DKmetal Onbekend @ vintage ik moet enkel dit weten ok?
de rest doet mijn medewerker wel
een webmaster comunity dient tog om vragen te stellen?? of niet?
dankje
Offline timo - 02/04/2006 21:49
Avatar van timo PHP ver gevorderde zet in je css:
input.login {
background-image: url('image.gif');
width: breedte van image;
height: hoogte van image;
}
en dan er 2 inputs van maken:
<input type="text" name="" value="" class="login" />
Offline DKmetal - 03/04/2006 10:10
Avatar van DKmetal Onbekend ok zalk doen
Offline xSc - 03/04/2006 12:42
Avatar van xSc Onbekend Je vraag is onduidelijk. Met stylesheets kun je er wel (stippel)lijntjes van maken, zodat het op een echt formulier lijkt.

border: 0;
border-bottom: 1px dotted #000;
Offline DKmetal - 03/04/2006 15:19
Avatar van DKmetal Onbekend nuja, het is gelukt maar niet op de juiste plaats 
www.jb-hosting.mediadns.net
Offline Ontani - 03/04/2006 15:24
Avatar van Ontani Gouden medailleGouden medailleGouden medailleGouden medaille

-1
omg, ga jij maar eens eerst alle simpel html tutorials af!
Offline DKmetal - 03/04/2006 15:24 (laatste wijziging 03/04/2006 15:49)
Avatar van DKmetal Onbekend ok zal ik doen
, ik heb ze nu een beetje goed gekregen maar hoe krijg ik ze op de juiste plaats

en blaat me aub niet uit ik volg al lessen html enzo ...
Offline BramBo - 03/04/2006 16:02
Avatar van BramBo JS gevorderde Schrijf je eigen code, gebruik niet de code van image ready.
Dus volg een tutje over tables en/of css.

Verder word de code chronologisch doorlopen en deze ook zo op het scherm plaats. Dat is als het niet anders gedefiniëerd is, maar daar zou ik me niet druk over maken in dit stadium.
Offline timo - 03/04/2006 19:04
Avatar van timo PHP ver gevorderde eerst goed html+css kennen voordat je gaat beginnen met hostingbedrijf...
Offline DKmetal - 03/04/2006 19:06
Avatar van DKmetal Onbekend Ok bedankt ik zie wl
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2020 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.206s