login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

update doet niks

Offline Warbringer - 16/01/2008 15:58 (laatste wijziging 16/01/2008 16:00)
Avatar van WarbringerOnbekend Beste lezers:

Op mijn pagina heb ik staan:
  1. require_once(dirname('_FILE_').DIRECTORY_SEPARATOR.'db.php');


De gebruiker kiest een link, welke ik via $_GET[''] ophaal dus bijvoorbeeld www.site.nl/admin.php?sectie=accounts.

Hierbij doet hij dan ook:

require_once('');

dat werkt prima. Op de pagina die dar ge-include wordt zeg maar heb ik de volgende code:

  1. <?php
  2. $query = mysql_query("SELECT text FROM text WHERE type = 'arbeidsrecht'");
  3. $array = mysql_fetch_array($query);
  4. if(!isset($_POST['Submit']))
  5. {
  6. ?>


en onderaan:

  1. <?php
  2. } else {
  3. $query = "UPDATE text SET text = '".$_POST['text']."' WHERE id = 5";
  4. mysql_query($query) or die(mysql_error());
  5. }
  6. ?>


Als ik op 'OKE' klik krijg ik een wit schem verder niks.
Iemand enig idee wat ik verkeerd doe?

4 antwoorden

Gesponsorde links
Offline Rik - 16/01/2008 16:04
Avatar van Rik Gouden medailleGouden medaille

Crew algemeen
Als je een wit scherm krijgt betekent dat toch dat er geen error is? Maar komt hij dan nog steeds niet geüpdate in de database?

Post eens iets meer van je code.  
Offline Warbringer - 16/01/2008 16:10
Avatar van Warbringer Onbekend ja geen update in mijn Database hehe.
Mijn volledige code dan:

admin pagina:
Plaatscode: 5011

de pagina die hij include:

Plaatscode: 5012
Offline Rik - 16/01/2008 17:07 (laatste wijziging 16/01/2008 17:11)
Avatar van Rik Gouden medailleGouden medaille

Crew algemeen
Hmm ik kan nog niets vinden. Ik kijk nog verder...  

Edit:
Je maakt zeker wel database connectie? En heb je de standaard error reporting dingen aan staan?
Offline Warbringer - 16/01/2008 17:20
Avatar van Warbringer Onbekend jap allemaal goed, error_reporting(E_ALL) ook
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2019 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.234s