login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

Probleem image header

Offline ElienVH - 15/12/2010 10:12
Avatar van ElienVHNieuw lid Wij zijn momenteel aan het werk aan de website voor ons bedrijf, maar we stoten op een probleem waar niemand iets van snapt...

Meevolgen kan op: www.metastore.eu
Op de Home page staat bovenaan in de header een afbeelding, je kan er wel op klikken, maar je ziet hem niet. Bij alle andere tabs staat er ook dergelijke afbeelding, maar hier zie je hem wel.

Alle css files verwijzen naar de juiste afbeelding, maar ik ontdekte in de computed style dat deze aangeeft dat hier geen background image is: "background-image: none;". Bij de overige tabs staat hier de perfecte url naar de afbeelding.

Ik ken niets van computed style en weet dus ook niet wat dit wil zeggen of hoe we dit probleem kunnen oplossen... ik hoop dat iemand ons uit de nood kan helpen!

Alvast bedankt
Elien

2 antwoorden

Gesponsorde links
Offline avdg - 15/12/2010 12:54
Avatar van avdg PHP gevorderde Computed style is gewoon de berekende stijl, gebaseerd op alle css eigenschappen die op dat moment ingesteld zijn.

Kan je ook een duidelijkere verwijzing maken over precies welke fragmenten html en css je denkt die te maken hebben met het probleem?
Offline ElienVH - 15/12/2010 14:56
Avatar van ElienVH Nieuw lid http://plaatscode.be/140377/
[CSS] Op lijn 21 en 22 staat de verwijzing naar de afbeelding die het stukje header zou moeten weergeven. De afbeelding zelf staat op zijn plaats in de juiste map.

http://plaatscode.be/140378/
[HTML] HTML van header

Als er verdere info nodig is, hoor ik het graag.
Gesponsorde links
Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen posten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.165s