login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

mijn site is niet zichtbaar via de zoekresultaten

Offline bertushka - 15/05/2009 10:11
Avatar van bertushkaLid mijn site is http://www.online-koopjes.eu. wanneer ik via de zoekresultaten naar mijn site wil gaan krijg ik altijd een 404 fout. Wanneer ik de pagina ververs komt ze wel tevoorschijn. Ga ik terug naar de zoekresultaten en ik klik op dezelfde link om naar de website te gaan werkt het wel onmiddelijk. Kan iemand mij daar een reden voor geven? is nogal redelijk vervelend. heb 3 maanden terug malware erop gehad maar deze is nu 3 maanden geleden verwijderd door mijn provider.

5 antwoorden

Gesponsorde links
Offline Raze - 15/05/2009 10:16
Avatar van Raze PHP beginner ik wil je website openen, maar ik krijg de indruk dat je website om de 500 miliseconden ofzo vernieuwd wordt, dat draaiertje in IE blijft mij de hele tijd draaien en knippert ook de hele tijd, zodat hij effectief juist heeft vernieuwd.

er is dus precies duidelijk iets mis met je website  

ga ik via google naar je site, dan krijg ik een waarschuwing van bitdefender: Exploit.PDF-JS.Gen
ik wordt trouwens onmiddelijk geredicted naar http://happy-fxs.com/u2/index.php

http://forum.bi...topic=8800, maar das vooral voor de mensen die dat virus op hun pc hebben, bij jouw zit het verborgen in een website.

Offline bertushka - 15/05/2009 10:44
Avatar van bertushka Lid inderdaad nu zie ik het ook in IE , ik gebruikte Avant browser en firefox, daar deed hij dat niet bij mij (constant hernieuwen)
Mijn site heeft trouwens maanden perfect gelopen , heb niets veranderd aan de html code, alles is eigenlijk begonnen toen ik die malware kreeg.
Offline Ontani - 15/05/2009 10:48
Avatar van Ontani Gouden medailleGouden medailleGouden medailleGouden medaille

-1
Je website eens ergens anders proberen te hosten want volgens mij ligt het probleem bij je host.

Moest het daarmee niet opgelost zijn toch eens serieus naar beveiligingslekken binnen je website gaan kijken.
Offline bertushka - 15/05/2009 12:04
Avatar van bertushka Lid Dat heb ik ook altijd gedacht. omdat ik eens een heel simpel website had gemaakt en gehost had. werkte deze simpele website ook niet. Ik klaag en zaag voortdurend bij mijn hostprovider, doch zij zien niets verkeerd, kunnen niet verklaren waarom de website niet werkt. maar ik betaal wel mijn maandelijkse host + als ik het moet opzeggen nog eens 10 euro administratie kosten. geen fortuin, ik weet het ...maar toch. ik ga een gratis proefpakket krijgen nu bij een andere hostprovider en dan eens kijken of het werkt... en dan verhuizen!
Offline jaronneke - 15/05/2009 12:59
Avatar van jaronneke MySQL interesse bij firefox blijft hij ook vernieuwen en krijg niets te zien!
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.159s