login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Reacties op nieuwsartikel:
Steve Jobs overleden
Gepost door: Abbas - 06 oktober 2011 - 21:57 - Bron: Apple - Hits: 6004


5 oktober 2011 is een zwarte dag in de geschiedenis van de technologie. Het is de dag waarop Apple - icoon Steve Jobs is overleden aan de gevolgen van kanker. Iedereen kent Steve Jobs hoe dan ook, bijna iedereen heeft wel een Apple - toestel zoals een iPod, iPhone, iPad of iMac.

Wat Jobs zo speciaal maakt is dat hij altijd op zijn eigen manier streefde naar perfectie. Al van jongs af aan toen hij met Steve Wozniak aan de eerste Apple werkte, wist hij hoe hij de toekomst voor zich zag. Hij wist dat hij met iets revolutionair bezig was, al had hij toen niet gedacht dat het zou uitgroeien tot zo'n gigant. Bij Jobs moest alles tot in de puntjes naar zijn visie gezet worden, revolutionair en uniek qua materiaal en design, dit soms tot frustraties van anderen. Maar het is wel net die visie en drijfkracht die Apple heeft gemaakt tot wat het nu is: het grootste bedrijf ter wereld.

Ook had Steve Jobs een hele dosis charisma. Bij elke keynote of voorstelling van een nieuw product kon hij het publiek in de zaal doen zweven van enthousiasme met zijn charmes, uitstraling en de manier waarop hij alles aanbracht.

Het is dan ook alleen maar treurig nieuws dat in 2004 vastgesteld werd dat hij pancreaskanker heeft. Vanaf toen is hij nooit meer volledig de oude geworden. In 2009 onderging hij dan ook nog eens een levertransplantatie. Hij is dan ook twee keer tijdelijk opzij gestapt wegens deze situaties. Hij was als laatste te zien bij de voorstelling van de iPad2 en de iCloud. Gisteren werd door de familie meegedeeld dat hij in vrede is heengegaan.

Hierbij wil ik aan de familie en vrienden van Steve Jobs mijn innige deelneming meedelen!


Bookmark and Share

Pagina:

Offline  Abbas
Gepost op: 06 oktober 2011 - 22:03
Gouden medaille

Crew .NET
Nog enkele mooie woorden van Bill Gates:
Bill Gates schreef:
Iím truly saddened to learn of Steve Jobsí death. Melinda and I extend our sincere condolences to his family and friends, and to everyone Steve has touched through his work.

Steve and I first met nearly 30 years ago, and have been colleagues, competitors and friends over the course of more than half our lives.

The world rarely sees someone who has had the profound impact Steve has had, the effects of which will be felt for many generations to come.

For those of us lucky enough to get to work with him, itís been an insanely great honor. I will miss Steve immensely.

Offline  WimJ
Gepost op: 06 oktober 2011 - 23:05
Grafische gevorderdeZéér knappe woorden van Bill.

Offline  Pieter
Gepost op: 08 oktober 2011 - 11:21
Gouden medaille

SEO guru
Idd erg mooie woorden. De afbeelding rechtsboven werkt hier trouwens niet.  

Offline  Abbas
Gepost op: 08 oktober 2011 - 12:21
Gouden medaille

Crew .NET
Weet ook niet aan wa da ligt.. 

Offline  bengielen
Gepost op: 03 november 2011 - 13:23
LidIk vraag me af wat er nu met Apple gebeurd? Steve was toch de drijvende kracht achter Apple en ze konden hem blijkbaar niet missen want toen hij ooit weg was ging het niet goed met het bedrijf.

Offline  Martijn
Gepost op: 03 november 2011 - 18:37
Crew PHPik heb begrepen dat apple al 5 jaar niet echt meer op Steve draaide, dat ie er alleen was om zn mening over dinge te geven, maar dat t steeds meer werd overgedragen aan anderen

Offline  Abbas
Gepost op: 03 november 2011 - 20:21
Gouden medaille

Crew .NET
Citaat:
want toen hij ooit weg was ging het niet goed met het bedrijf.
Jobs was inderdaad de drijfkracht na zijn terugkomst en hij heeft Apple van de afgrond gered. Maar, dit is wel héél lang geleden waar jij over praat.. Strategieën zijn veranderd en Jobs was niet meer de pionier van toen, hij stuurde wel aan en dreef z'n wil nog wel door maar niet zoals toen. Apple zal niet verdwijnen, niet nu en niet binnen vijf of tien jaar.. (jammer )

Offline  Martijn
Gepost op: 08 november 2011 - 18:35
Crew PHPNouja, 'jammer'. Ik kreeg laatst t argument waarom het goed is voor android dat apple en windows mobile bestaan, maar die is hier ook prima voor:

Beetje concurrentie is goed voor de ontwikkeling

Offline  marten
Gepost op: 05 oktober 2012 - 12:47
BeheerderHet is officieel dat vandaag een jaar geleden Steve Jobs is overleden. En bij Sitemasters staat het bovenaan een nieuws lijst welke op een hele mooie positie staat voor SEO......

Pagina:
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.023s