login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

PF Congress voor de geintreeseerden

Offline WimJ - 11/02/2007 21:27
Avatar van WimJGrafische gevorderde Beste Wim Jenné,

Zaterdag 14 april 2007 zal PFcongrez plaatsvinden, het tweede web development congres georganiseerd door de PHPFreakz vereniging. In de vorm van vier lezingen bieden wij u een brede kijk op de wereld van web development.

Tijdens het congres zullen sprekers van Zend, MySQL, Stichting Bartimeus Accessibility en FasterForward hun kennis op het gebied van web development met u delen. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om in contact te komen met collega's in de web development branche. Tijdens de pauzes en de borrel na de lezingen bieden wij u volop tijd om uw contacten te onderhouden.

PFcongrez zal plaatsvinden in het Pim Jacobs Theater te Maarssen. Het theater ligt op loopafstand van het station en is gelegen nabij een gratis parkeergelegenheid. De lezingen beginnen om 13.30 uur, vanaf 13.00 uur is de zaal open. Na afloop is er de gelegenheid om wat na te praten onder het genot van een drankje.

De toegangsprijs voor het congres bedraagt €15,- per persoon.

Voor meer informatie of het aanmelden voor het congres kunt u terecht op de website http://www.pfcongrez.nl

Graag tot 14 april!

Het activiteitenteam van de PHPFreakz vereniging
http://www.phpfreakz.nl

voel je vrij om te gaan zou ik zeggen.

2 antwoorden

Gesponsorde links
Offline riekele - 11/02/2007 22:21
Avatar van riekele PHP beginner Lijkt mij wederom interresant. Ik heb de vorige helaas moeten missen wegens ziekte, maar ik zal deze keer toch echt proberen van de partij te zijn.
Offline Gerard - 11/02/2007 22:38
Avatar van Gerard Ouwe rakker Allemaal even slijmen bij Clemens32 want die zit in de activiteitencommisie van phpfreakz. Kan je misschien vrijkaartjes krijgen 
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.153s