login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

MAC gebruikt vista als reclame middel..

Offline WimJ - 04/02/2007 12:41
Avatar van WimJGrafische gevorderde MAC ziet open kansen in de Windows Vista..

Krijg een mail net binnenvan hen met wat reclame.
Normaal lees ik deze nooit maar nu was ik nieuwsgierig, omdat ik windows vista in de heading zag staan.

bericht is als volgt.

Go beyond Vista.

It's time to get a Mac. If you're thinking of upgrading to Vista, you'll probably need a new computer. Why not get a Mac? It's simpler, more secure, and way more fun. And it works with the stuff you already have, like printers and cameras. So before you upgrade anything, you owe it to yourself to check out a Mac.

Jullie mening hier over, is het eerlijk wat zij doen?
Wat is het beste ??

Groetjes,

Wim

11 antwoorden

Gesponsorde links
Offline vinTage - 04/02/2007 12:44
Avatar van vinTage Nieuw lid Er is niks mis met een mac, het zijn leuke goede computers (wel n beetje duur) maar die mail is net zoals 98% van de rest van je mail SPAM
Offline Stijn - 04/02/2007 13:12
Avatar van Stijn PHP expert Dat is net of Dell reclame gaat maken hé. Mac is wel goed , maar vista op een mac...ik twijfel. Mac en OS X = beste volgens mij.
Offline Pieter - 04/02/2007 13:13
Avatar van Pieter Gouden medaille

SEO guru
Geen slecht woord over de hardware/software, maar reclame is nu eenmaal reclame. Ik vind het vrij normaal dat ze proberen mee te profiteren van de overstap naar vista.
Offline Dragonking - 04/02/2007 14:54
Avatar van Dragonking Nieuw lid Ik heb niets tegen vista maar ik blijf toch even bij OS X.
Offline Godlord - 04/02/2007 14:59
Avatar van Godlord PHP gevorderde Windows Vista beter? lmao het is allemaal gekopieerd van de OSes die zijn ingemaakd door het feit dat Microsoft copyright heeft gekregen op alle OSes. Omdat alles gekopiëerd en gemengd is, is Windows nog niet altijd beter. Nouja een Mac heeft te weinig software . Maar als je nou een Amiga en Windows in 1993 vergelijkt toen had Amiga al 256 kleuren, mogelijkheden voor media o.a.: films. MPaint waarin je geanimateerde GIF's kunt maken in deze tijd was toen PPaint waar je gewoon animaties kon maken zonder enig limiet. De grootste spellen waren toen rond de 2MB en zelfs toen hadden ze al een beetje 3D en zoals sommige van ons kennen bestaat er C en C++, dat bestond toen al. De Windows DLL's waren toen der tijd: .c en .cc bestanden. Dus ja alles is zo ongeveer gekopiëerd en gemengd en ik heb nu al een voorbeeld gegeven van een OS. Maar ja had ook nog Sun enzo.

Kopiëeren betekend niet beter zijn ;) nog zo'n dure prijzen aan Windows Vista en dan nog hoge systeem eisen, die moeten toch maar hun codes nakijken . Maarja dat doen ze niet, ze moeten alleen maar geld anders brachten ze niet overal steeds een nieuwe en duurdere versie van uit.
Offline TotempaaltJ - 04/02/2007 15:05
Avatar van TotempaaltJ PHP interesse
Citaat:
ingemaakd


Spelfoutje!

ingemaakt! 
Offline Pieter - 04/02/2007 16:22
Avatar van Pieter Gouden medaille

SEO guru
Citaat:
Nouja een Mac heeft te weinig software 

Dat is een stelling die vroeger misschien wel opging, maar nu al lang niet meer.
Bekijk oa. dit maar eens:
http://www.apple.com/downloads/macosx/
http://downloads.vnunet.nl/zoek/mac.html
http://www.download.com/2001-2003_4-0.html?tag=dir
http://www.versiontracker.com/macosx/

Offline Ultimatum - 04/02/2007 16:30
Avatar van Ultimatum PHP expert @bigboss, onzinnig om alleen daar een reactie voor te plaatsen, niet iedereen is perfect you know...

Van weinig software klopt niet helemaal idd maar zover ik weet zijn er nog wel vrij weinig spellen voor de MAC dus als je een gamer bent is het wel iets minder. Persoonlijk zou ik ook sneller voor een MAC gaan dan vista te nemen maar dat was als ik nu net een nieuwe computer zou moeten halen.

En windows heeft ook altijd zulke acties, dat ze profijt van andere willen hebben dus ik vind dat ze dat van de MAC ook wel mogen doen tog..
Offline Pieter - 04/02/2007 18:28
Avatar van Pieter Gouden medaille

SEO guru
Het aantal games valt zelfs nog mee.
http://www.amaz...IDGQNV50PY
De meest recente (goeie/kaskraker) games komen na een tijdje sowieso voor mac uit, zeker nu apple als maar groter marktaandeel verwerft.
Offline timo - 04/02/2007 18:46
Avatar van timo PHP ver gevorderde dit gaat er niet over dat je een Mac met Vista erop koopt... dit is reclame om ipv Vista een Mac te kopen! (Lijkt me logisch dat Apple geen reclame voor de concurrent gaat maken..)
Offline Godlord - 04/02/2007 18:49
Avatar van Godlord PHP gevorderde Nouja ik kan meestal geen software vinden voor mijn Mac maarja misschien kijk ik verkeerd, ja ik heb ook nog een Mac thuis, iemand problemen mee? . Ik heb zelfs nog een Amiga dus.

@Biggbos waarom zo'n reply sturen. Ik zie nergens 'ingemaakd' behalve in deze reply en in die van jouw. 
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.413s