login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

OSF Framework :: features

Offline Stijn - 15/08/2006 15:44
Avatar van StijnPHP expert hallo

wij van OpenSource Fighters hebben een project OSFF (OSF Framework) waar we aan gaan beginnen. Wij vinden dat een framework nooit door één iemand gemaakt wordt maar door een hele community daarom hebben we een site gemaakt waar je alle voorstellen voor het OSF Framework kan plaatsten. Wij van OSF houden dan een algemene vergadering om de interessantste uit te pikken en te gebruiken. Meer uitleg kan je lezen op de site , lees hem rustig door alvoors je iets plaats (de tekst komt maar één keer op je scherm - tenzij je browser geen cookies lust ).

http://dhost.info/webcreator/osff/index.php

mvg, stijn & osf

4 antwoorden

Gesponsorde links
Offline Maarten - 15/08/2006 15:48
Avatar van Maarten Erelid Err, ik denk dat je gewoon de standaard features van een gemiddeld ander framework eens kan bekijken, zoals CakePHP (Scaffolding, MVC, belongsTo - hasMany - ... relaties,..) en leren van de beste.
Offline Stijn - 15/08/2006 15:51
Avatar van Stijn PHP expert kan je dan gewoon copy>paste doen... Misschien dat er anderen zijn met functies ofzo die ze graag zouden hebben...

Natuurlijk kijk naar andere werken hoe zij het doen , vooral in de structuur niet zozeer naar inhoud toe.
Offline Maarten - 15/08/2006 16:28
Avatar van Maarten Erelid Een goed framework komt tot stand als je de beste features van diverse frameworks samenneemt en combineert tot een nieuw framework. Op een feature als scaffolding is geen patent, en er zijn vele frameworks die dat gebruiken.

Maar wanneer gaan jullie nu eindelijk eens een naam zoeken die niet lijkt op een zondagnamiddag cartoon voor kleuters op VT4 (Belgische commerciele omroep voor de Nederlanders 
Offline Stijn - 15/08/2006 16:43 (laatste wijziging 15/08/2006 16:44)
Avatar van Stijn PHP expert lol  wat bedoel je met scaffolding?

btw, weet iemand een programma waarmee ik zo'n dingen kan maken?
http://www.educ...olding.gif

bedankt, stijn
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.184s