login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

Javascript parameters gebruiken in MySQL via AJAX

Offline garf - 02/11/2010 12:13
Avatar van garfNieuw lid Ik programmeer niet veel dus de code die ik hieronder meegeef is geen voorbeeld van hoe een webpagina er in the best case scenario zou moeten uitzien. Ik heb er weet van, maar doe dit louter voor plezier.

Momenteel heb ik een werkende pagina waarbij uit een MySQL db ALLE gegevens opgehaald worden om als markers op de Googlemap te zetten. Momenteel zijn het 'nog maar' 1000 records, maar dit kunnen er in de toekomst een pak meer worden waardoor het laden van de pagina enorme vertraging zou oplopen. Ik had echter in gedachte om de 'borders' van de Googlemap te gebruiken in mijn SQL query aanroep en zo het aantal records dat opgevraagd kan worden te beperken tot deze tussen de borders. Het nadeel hiervan is dat ik voor Googlemaps werk in JavaScript en dus de parameters van de borders moet overzetten (wss door gebruik van AJAX) om ze in PHP op te vangen en daar te gebruiken als variabelen.
Ik heb een stukje daarvoor proberen te implementeren (zie code in commentaar: regel 130-143 en 151) maar dit blijkt niet te werken. Zou iemand mij (simpel) kunnen uitleggen hoe ik dit best kan aanpassen?

Dit is de code:
[url]http://www.plaatscode.be/140159/[/url]

1 antwoord

Gesponsorde links
Offline valles10 - 02/11/2010 17:03
Avatar van valles10 HTML interesse Ik zag direct je probleem, je moet jquery nog includen ;)
  1. <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js"></script>
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.166s