login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

Timer in slideshow

Offline WebSmurf - 12/03/2010 11:58 (laatste wijziging 12/03/2010 11:59)
Avatar van WebSmurfNieuw lid Heey guys daar was ik weer  
Ik heb momenteel het volgende:
  1. $(function() {
  2.  
  3. $('input.field').
  4. focus(function() {
  5. if(this.title==this.value) {
  6. this.value = '';
  7. }
  8. }).
  9. blur(function(){
  10. if(this.value=='') {
  11. this.value = this.title;
  12. }
  13. });
  14.  
  15. var currentPage = 1;
  16. $('#slider .buttons span').live('click', function() {
  17. var timeout = setTimeout(function() {$("img").trigger("slidermove")}, 300);
  18. var fragments_count = $(this).parents('#slider:eq(0)').find('.fragment').length;
  19. var fragmet_width = $(this).parents('#slider:eq(0)').find('.fragment').width();
  20. var perPage = 1;
  21. var numPages = Math.ceil(fragments_count/perPage);
  22. var stepMove = fragmet_width*perPage;
  23. var container = $(this).parents('#slider:eq(0)').find('.content');
  24. var firstPosition = 0;
  25. var lastPosition = -((numPages-1)*stepMove);
  26.  
  27. if ($(this).hasClass('next')) {
  28. currentPage ++;
  29. if (currentPage > numPages) {
  30. currentPage = 1;
  31. container.animate({'left': firstPosition});
  32. return;
  33. };
  34. container.animate({'left': -((currentPage - 1)*stepMove)});
  35. };
  36. if ($(this).hasClass('prev')) {
  37. currentPage --;
  38. if (currentPage < 1) {
  39. currentPage = numPages;
  40. container.animate({'left': lastPosition});
  41. return;
  42. };
  43. container.animate({'left': -((currentPage-1)*stepMove)});
  44. };
  45. });
  46. });


Nu wil ik dat er ook een timer in komt dat na 4 a 5 seconde de slideshow naar de volgende afbeelding gaat. Kan iemand me helpen ?
Greetz en thnxz alvast Smurf  

4 antwoorden

Gesponsorde links
Offline Martijn - 12/03/2010 12:09
Avatar van Martijn Crew PHP ik denk dat als je dat stukje van r28 tot r32 in een aparte functie zet, dan die functie terug op regel 28 (zodat wat je nu hebt blijft werken).

Daarna zet je ook een setInterval('functienaam',5000);

Iets in die richting iig 
Offline WebSmurf - 12/03/2010 12:19 (laatste wijziging 12/03/2010 13:52)
Avatar van WebSmurf Nieuw lid Ik snap het niet helemaal martijn kan je even voorbeeldje geven ?
offtopic: wou ik ook even melden dat de breedte van SM niet meer klopt, krijg een horizontale scroll. (update: heb ontdekt dat dit alleen is als er [code] gebruikt wordt.) Greetz  
Offline nick5556 - 12/03/2010 12:25
Avatar van nick5556 PHP beginner
WebSmurf schreef:
Ik snap het niet helemaal martijn kan je even voorbeeldje geven ?
offtopic: wou ik ook even melden dat de breedte van SM niet meer klopt, krijg een horizontale scroll. Greetz  


Klopt wel, welke resolutie gebruik je?
Offline WebSmurf - 12/03/2010 13:03 (laatste wijziging 14/03/2010 12:13)
Avatar van WebSmurf Nieuw lid 1024 x 768
Ook nog iemand die na mijn vraag kijkt ?
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2020 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.251s