login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

Goed PHP/MYSQL Boek

Offline Scoits - 08/01/2007 18:41
Avatar van ScoitsHTML interesse Hey,

Ik ben op zoek naar een goed PHP/MYSQL boek. Ik heb hier de boekenafdelingen bekeken, vindt het een zeer goed idee maar vind het jammer dat er geen ratings bij staan - ik kan nu geen goede keuze maken.

Wat ik zoek is een boek waar alles goed wordt uitgelegt, met voorbeelden onderbouwt. Deze voorbeelden graag met efficiënte codes. Dit aangezien je anders een verkeerde stijl van code zou kunenn overnemen.

Waar het dus op neer komt: een boek waar goed PHP/MYSQL wordt uitgelegt. Met goede voorbeelden! En ook met goede spelling. Bijvoorbeeld PHP5 Het complete handboek dat ik had geleend uit de bibliotheek: Overal spelfouten, om je dood te ergeren.. Daarnaast kon zelfs ik als beginnend PHP Scripter merken dat de scripts niet efficiënt waren.

Eigenlijk is het meer bedoeld als een naslagwerk aangezien ik al aardig aan het vorderen ben, maar ik wil wel dat er ook wordt ingegaan op de moeilijke delen van PHP..

Ik hoop dat iemand kan helpen 

Martijn

2 antwoorden

Gesponsorde links
Offline compudoc - 08/01/2007 18:59
Avatar van compudoc PHP beginner ik ben erg tevreden over Dynamische websites met PHP van Ward van der Put.
Ik gebruik het alleen als naslag werk maar er staan overal stukken code die zijn uitgelegd en er zit een cd bij met alle volledige codes die je kan gebruiken
Offline marten - 08/01/2007 19:04
Avatar van marten Beheerder http://www.site...amp;id=136
http://www.sitemasters.be/?pagina=boeken/boeken
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.174s