login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

enters

Offline waaaghnl - 19/12/2006 22:51 (laatste wijziging 19/12/2006 23:01)
Avatar van waaaghnlNieuw lid hallo,

ik heb een probleem met onderstaan script. Hoe kan ik er nu voor zorgen dat er automaties enters in de DB worden opgeslagen. Nu moet ik steeds de <br> tag gebruiken ik heb al wat scripts door zocht al vast bedankt
Groetjes ronald

het script of http://www.plaatscode.be/3503/

Citaat:
Rensjuh edit:
Alleen plaatscode voor lappen!

11 antwoorden

Gesponsorde links
Offline vinTage - 19/12/2006 23:08
Avatar van vinTage Nieuw lid dit gaat iig over enters 
Offline waaaghnl - 19/12/2006 23:35
Avatar van waaaghnl Nieuw lid okee ik snap het niet zo goed (mijn engels is slecht) maar hoe moet ik dat dan inbakken?
Offline vinTage - 19/12/2006 23:37
Avatar van vinTage Nieuw lid SELECT meuk FROM tabel
while{
//zooi
echo nl2br($resultaat);
}


zoiets 
Offline waaaghnl - 19/12/2006 23:40
Avatar van waaaghnl Nieuw lid wat moet ik dan verbouwen aan mijn eigen script? ik snap het niet zo goed (sorry ben een klungel )
Offline vinTage - 19/12/2006 23:41 (laatste wijziging 19/12/2006 23:43)
Avatar van vinTage Nieuw lid script ? lees je startpost zelf eens door 
edit
oops..das ge update  


edit2
: geef de "leesDeDatabaseUit.php" code eens, want daar moet die functie in
Offline waaaghnl - 19/12/2006 23:45 (laatste wijziging 19/12/2006 23:48)
Avatar van waaaghnl Nieuw lid hier zijn ze

http://www.plaatscode.be/3504/ (config.php)
http://www.plaatscode.be/3505/ (head.php)

ik hoop dat die goed zijn
Offline vinTage - 19/12/2006 23:46 (laatste wijziging 19/12/2006 23:51)
Avatar van vinTage Nieuw lid nope, niet goed 

In je inleiding staat een script wat POST naar je database, maar je leest ook ergens die database mee uit (waar je probleem zit met die enters)....die enters hoef je niet in te voeren, maar met nl2br zet je een newline om naar een <br> je kan dus gewoon typen wat je wilt, je zet het in de db, leest het uit incl die functie, en die fietst er zelf die br's tussen
Offline Ibrahim - 19/12/2006 23:50 (laatste wijziging 19/12/2006 23:52)
Avatar van Ibrahim PHP expert gewoon nl2br over je tekst heen wanneer je het weergeeft op de pagina

PS: haal alle variabelen maar gewoon buiten quotes

niet echo "$var"; maar echo $var;


waarom 2 dezelfde reacties geven 
Offline waaaghnl - 19/12/2006 23:50 (laatste wijziging 20/12/2006 00:02)
Avatar van waaaghnl Nieuw lid ja sorry wat een beetje slaperig  

maat ik ga morgen wel weer wat vissen er mee
Offline rutgerp - 20/12/2006 08:13
Avatar van rutgerp HTML interesse offtopic: WHERE id =".$id.", $id wordt niet gecontroleert op numeric input, dus niet veilig. doe daar ook ff addslashes of mysql_real_escape.
Offline waaaghnl - 20/12/2006 09:05
Avatar van waaaghnl Nieuw lid .$id. maakt weinig uit je hebt er namelijk toch niks aan alles staan op een appart subdomein xD
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2022 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.095s