login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

Script bestaat wel, maar laad niet

Offline ZenoxParadox - 23/10/2004 21:12
Avatar van ZenoxParadoxNieuw lid Hey mensen, hier een bijzonder raar probleem (voor mij althans)

Ik heb een scriptje gemaakt waar ik voor een bepaald spel gegevens opsla (doet er niet echt toe wat het doet) maar dat WERKTE 100% prima geen fouten gezien.

Hetgeen wat het script deed is connectie maken met de database en alles eruithalen wat erin stond (MYSQL) ... na uiteindelijk vond ik het nodig om mn php versie te vernieuwen en ik dacht ik ben toch bezig laat ik eens alles vernieuwen (php-mysql-apache-phpmyadmin)

natuurlijk heb ik wel gezorgt voor een mooie backup file van alles, nadat ik het geinstalleerd had ging ik even testen of alles werkte.

simpel php bestandje gemaakt met echo "het werkt"; en jahor het werkte zoals ik gehoopt had, toen mn scriptje weer online gezet, werkte ook nogsteeds ... totdat ik het op een andere computer probeerde te bekijken ... het bestand (index.php) laadde wel een beetje (lees: je kon DUIDELIJK zien dat hij het script aan het lezen was) maar binnen 0,5 second BEGAF het script het ... zonder error of wat dan ook meldde Internet Explorer dat het bestand niet weergegeven kon worden ... ik echt helemaal ondersteboven, ik zag namelijk dat het bestand wel bestond, snel naar mn eigen computer en kijken of het bestand er stond ... jahoor het bestond nog !

heb ik even slim de naam veranderd naar in5dex.php (zodat hij een lijst met bestanden in de dir weergaf) en daar stond het bestand natuurlijk ook bij, even testen ? zelfde verhaal, na 0,5 seconde kapte hij er weer mee ... ik vraag jullie ... hebben jullie dit ook eens gehad ? zo ja ... waar ligt het aan ?

ik heb zelf bedacht dat het kan liggen aan mn database rechten dat ik die wel via localhost kan bekijken maar niet via een andere locatie, maar ik weet niet hoe ik dat moet veranderen ... anyone ?

4 antwoorden

Gesponsorde links
Offline Scott - 23/10/2004 21:33
Avatar van Scott Gouden medaille

PHP ver gevorderde
Ik had dit ook wel eens idd, wat er bij mij fout ging, was dat PHP niet goed geladen werd in Apache, laat de regels in Apache eens zien die dat doen ?
Offline ZenoxParadox - 23/10/2004 21:59
Avatar van ZenoxParadox Nieuw lid Laatste 3 regels Apache (httpd.conf)
  1. ScriptAlias /php/ "c:/php/"
  2.  
  3. AddType application/x-httpd-php .php .phtml
  4.  
  5. Action application/x-httpd-php "/php/php.exe"


Ik denk niet dat het daar aan ligt 
Offline Tuinstoel - 23/10/2004 22:06
Avatar van Tuinstoel PHP expert Heb je php 5?
Offline ZenoxParadox - 23/10/2004 23:06
Avatar van ZenoxParadox Nieuw lid Nee, had ik wel maar dat werkte heel erg NIET met phpmyadmin op de een of andere mannier ... ik heb de PHP versie 4.3.9
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.188s