login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

Koppeling naar halverwege een andere pagina (Opgelost)

Offline ekki - 27/08/2011 10:40
Avatar van ekkiLid Daar ben ik weer met een vraag .

Hoe ik moet doorlinken naar een andere pagina en hoe ik kan doorlinken naar iets op dezelfde pagina, dat weet ik allemaal. Maar nu ben ik iets van plan en dat weet ik nog niet.

Bij mijn site (http://www.makwafotos.nl/) zie je onderaan "Copyright © MaKwa Foto's. Algemene voorwaarden." staan, als een link. Nu is het de bedoeling dat als je die link aanklikt dat je dan halverwege deze pagina terecht komt: http://www.makwafotos.nl/Fotoshoots.html. Maar hoe doe ik dat?

De koppeling naar die pagina staat er al, maar nu moet ik dus nog terecht komen halverwege die pagina. M.a.w. welke code heb ik nodig om van bijvoorbeeld "Welkom" naar halverwege "Fotoshoots" te gaan zodat je direct de algemene voorwaarden voor je hebt?

3 antwoorden

Gesponsorde links
Offline kilian - 27/08/2011 10:43 (laatste wijziging 27/08/2011 10:45)
Avatar van kilian Lid Bij Fotoshoots zet je <a name="NAAM_VAN_ITEM">Fotoshoots</a>. Als je nu linkt naar http://www.makw...M_VAN_ITEM zal je ineens op die plaats uitkomen.

Je kan ook op de pagina http://www.makwafotos.nl/Fotoshoots.html zelf een link zetten naar Fotoshoots. Daarvoor gebruik je <a href="#NAAM_VAN_ITEM">

Verander NAAM_VAN_ITEM naar hetgeen je zelf graag hebt en klaar!
Meer info: http://www.hand....html#NAME
Offline WimJ - 27/08/2011 10:44
Avatar van WimJ Grafische gevorderde Al geprobeerd in de aard van.. Als je div 'voorwaarden' noemt een simpele link <a href="#voorwaarden">Voorwaarden</a> aan te maken?
Offline ekki - 27/08/2011 10:47 (laatste wijziging 27/08/2011 10:49)
Avatar van ekki Lid Die had ik kunnen weten, wat slim dat ik daar niet eerder aan gedacht heb. Het duizelt mij ook allemaal met al die codes als ik wat nieuws uit wil proberen.  

Heel erg bedankt voor je hulp dus!

[edit] Wim, ook bedankt voor je hulp, als het toch niet lukt dan probeer ik het op jouw manier.  
Gesponsorde links
Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen posten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.189s