login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

Div's niet volledige hoogte in IE6

Offline lampe - 10/04/2008 13:57
Avatar van lampeNieuw lid Hallo,

Ik ben bezig met de basis setup van een website en de opbouw werkt zowel op mac (safari, opera, firefox) als pc (firefox, IE7), maar enkel IE6 op pc blijkt er iets te haperen.
De fout is telkens iets met de hoogte van een div.

Dit zijn de fouten:
- de zijkanten (groene verloop met streepjes) bestaan uit een background gif (pattern.gif) die in de div 'side' zit. Daarop ligt een andere gif (pattern_flow.gif) met z-index 1 en in de div 'side_flow'. De onderliggende gif wordt in IE6 niet herhaald naar beneden toe. Enkel de pattern_flow.gif wordt horizontaal herhaald, terwijl de pattern.gif de rest van de hoogte (tot aan de footer) zou moeten opvullen.
- de subnav (balk met het beeld van de tractor onderaan) heeft niet de volledige hoogte van het scherm (onder header tot aan footer).
- de content (grijze vlak) heeft niet de volledige hoogte (header tot footer)

Vergelijk eens tussen versie in IE6 met een andere browser en je zal direct zien wat het probleem is. Ik heb al zitten zoeken met max-height, maar dat maakt niet veel uit.

De pagina is [URL=http://www.dauchybvba.be/test.php]HIER[/URL] te zien en de CSS is [URL=http://www.dauchybvba.be/test.css]HIER[/URL] te bekijken.

Ik heb al zitten zoeken op http://www.posi...qualheight maar dit heeft me niet veel verder geholpen.

Alvast bedankt voor de snelle hulp!

0 antwoorden

Gesponsorde links
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.169s