login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

div streep tot onderkant van pagina

Offline stienoo - 14/06/2007 20:32 (laatste wijziging 15/06/2007 16:14)
Avatar van stienooOnbekend Ik ben een pagina aan het maken en ik heb deze kodes:

  1. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
  2. <html>
  3. <head>
  4. <title>Untitled Document</title>
  5. <link href="menu.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
  6. </head>
  7. <body>
  8. <div id="container">
  9. <div id="menu">
  10. <a href="index.php">home</a><hr />
  11. <a href="vraag.php">vraag</a><hr />
  12. <a href="gettal-raden.php">getal raden</a><hr />
  13. link<hr />
  14. link<hr />
  15. </div>
  16. <div id="content">
  17. Hier staat een vaag verhaal, ook wel content genoemd
  18. </div>
  19. <div style="clear:both;"></div>
  20. </div><!-- einde van div met id=content -->
  21. </body>
  22. </html>


Citaat:
Marten edit
Ik heb menu.css weg gehaald want dat is exact dezelfde code als bovenstaand.

Citaat:
Stienoo edit
Ja oei dan heb ik de verkeerde map gekopieert sory hier de goede codes:
[..code..]
Ik zal in het vervolg beter opletten.


( http://stijnsallets.kipspelen.nl/test.php )

Maar hoe moet ik zorgen dat de lijn tussen het menu en de inhoud van de pagina helemaal tot benede van de pagina loopt?

7 antwoorden

Gesponsorde links
Offline vinTage - 14/06/2007 23:56
Avatar van vinTage Nieuw lid Je hebt van heel bovenstaande code al niks zelf gedaan, zou het niet interessanter zijn als je zelf eens wat initiatief nam en bekijkt hoe die border geset word, waar die vandaan komt en vooral hoe divs omgaan met hoogtes.

google tips
faux columns
javascript <= intressanter
but last but not least: css
Offline stienoo - 15/06/2007 16:17 (laatste wijziging 15/06/2007 16:37)
Avatar van stienoo Onbekend Ja niks ik heb er zelf wel een paar dingen aan toegevoegd (
[code]
a {
color: black;
text-decoration: none;
}

body { background-image: url(stijn.jpg) ; background-attachment: fixed;
color: black;
}
-->
)
Maar je hebt eigelijk gelijk in het vervolg zal ik beter opletten.
Ik ben ook maar een noob programmeur 

Citaat:
edit
Ik heb gezogt maar vind het niet kan iemand het mij zeggen alstublieft?
Offline Tienizz - 15/06/2007 17:04
Avatar van Tienizz Nieuw lid Als je eventjes duidelijk zegt wat je wilt hebben kan ik kijken wat ik kan doen voor je;-)
Offline Sandernerd - 15/06/2007 18:02 (laatste wijziging 15/06/2007 18:03)
Avatar van Sandernerd PHP beginner Hij wil gewoon die lijn aan de rechterkant van z'n links tot beneden hebben, alhoewel dat niet gaat want dat is dus gewoon een border en ik had al aangerdan om een plaatje te gebruiken wat ook mooier is maar dat wilde hij niet...

trouwens stijn, css en html zijn geen programmeertalen:p
Offline stienoo - 15/06/2007 19:00 (laatste wijziging 15/06/2007 19:00)
Avatar van stienoo Onbekend Ja, ik kon op het moment niet op het juiste woord komen.
Maar als het echt niet gaat met css of html laat dan maar dan gebruik ik wel een plaatje maar ik vind dat dikwijls lastig:p
Offline vinTage - 15/06/2007 23:09
Avatar van vinTage Nieuw lid Wat voor uber gezever is dat nou weer "een plaatje gebruiken" ??

Offline stienoo - 16/06/2007 08:38
Avatar van stienoo Onbekend Ik weet niet ik heb het niet verzonnen,
maar weet jij dan hoe dat je die streep tot benede kan laten lopen?
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2020 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.227s