login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

horizontale scrollbalk in HTML website !?

Offline MAPXOLPOEN - 11/10/2006 20:54
Avatar van MAPXOLPOENNieuw lid Hallo daar vriendjes en vriendinnetje.

ik heb een vraagje, ik ben in HTML een website aan het maken en ik heb die index pagina natuurlijk verdeeld in slices.
ik een mooie grote slice gemaakt waar ik de tekst in heb geplaatst.
Hier zet ik dan de tekst in, maar nu komt het probleem.
Ik heb heb plek zat horizontaal, en de tekst komt niet in de buurt bij het einde van de slice.
Maar toch krijg ik scrollbalk voor naar boven en beneden te scrollen, maar ook een scrolbalk horizontaal.
hoe krijg ik die horizontale scrollbalk weg uit het tekstvlak !?

Bedankt voor de hulp alvast

8 antwoorden

Gesponsorde links
Offline Anoniem - 11/10/2006 21:05
Avatar van Anoniem PHP gevorderde Voorbeeld? Broncode?
Offline MAPXOLPOEN - 11/10/2006 21:19
Avatar van MAPXOLPOEN Nieuw lid de website waar ik nu mee bezig ben staat nog niet online, maar hier nog een link naar een website die ik heb gemaakt, : http://www.rien-tegelwerk.com ier is hetzelfde probleem bij informatie en ons werk. alleen bij de website die ik nu heb is het textvlak nog groter !!
hier iets kleiner maargoed het moet als het goed is te verhelpen zijn
graag jullie raad aub
Offline Anoniem - 11/10/2006 21:28
Avatar van Anoniem PHP gevorderde probeer dit is:
  1. scrolling="auto"

in je iframe tag
Offline MAPXOLPOEN - 11/10/2006 21:58
Avatar van MAPXOLPOEN Nieuw lid helpt ook niet, ze blijven erin staan beide scrollbalken, wat nu ?? kan het ook aan iets anders liggen ?
  1. <TD ROWSPAN=10> <img src="afbeeldingen/finaljosef_13%20copy.jpg" width="121" height="444" border="0" usemap="#Map"></TD>
  2. <TD> <a href="home.htm" target="nieuwj" onMouseOver="MM_swapImage('Image57','','afbeeldingen/afbeeldingen/afbeeldingen/nieuwjosef_14.jpg',0)" onMouseOut="MM_swapImgRestore()"><img src="afbeeldingen/finaljosef_14.jpg" name="Image57" width="124" height="41" border="0"></a></TD>
  3. <TD ROWSPAN=9>
  4. <IMG SRC="afbeeldingen/finaljosef_15.jpg" WIDTH=1 HEIGHT=388 ALT=""></TD>
  5. <TD ROWSPAN=10>
  6. <IMG SRC="afbeeldingen/finaljosef_16.jpg" WIDTH=10 HEIGHT=444 ALT=""></TD>
  7. <TD ROWSPAN=8>
  8. <iframe src="home.htm" frameborder="0" name="nieuwj" scrolling="auto" WIDTH=527 HEIGHT=371></iframe></TD><br>
Offline rroobb - 11/10/2006 22:43
Avatar van rroobb PHP interesse scrolling="no" in de iframe tag zetten???
Offline MAPXOLPOEN - 11/10/2006 23:04
Avatar van MAPXOLPOEN Nieuw lid jah dat werkt wel, maar dan heb ik helemaal geen scrollbalken meer en dan kan ik dus ook niet meer naar beneden naar de andere tekst.
dus wat dan ?
Offline ismatopius - 13/10/2006 13:37
Avatar van ismatopius Nieuw lid in je iframe de borders uitzetten
  1. <style>
  2. body {
  3. margin: 0px;
  4. }
  5. </style>
Offline xSc - 13/10/2006 13:46
Avatar van xSc Onbekend Tja, je kunt je ook afvragen waarom je een horizontale scrollbalk krijgt. Er is dus iets te breed. Je hebt bijv. een div te breed gemaakt. De div hoeft dan niet gevuld te zijn, maar de ruimte wordt toch gereserveerd. Natuurlijk kun je de scrollbalk uitschakelen, maar onderzoek eerst liever wat de oorzaak is.
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2020 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.263s