login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

ik ben nieuw in vlanderen een kwam uit duitsland

Offline UsernameHere - 08/05/2013 11:17 (laatste wijziging 08/05/2013 12:03)
Avatar van UsernameHereLid Hello,

i live since 5 years in vlanderen belgium, but i still have not learn so good nederlands the best language i talk and write is german but i can also some english. Nederlands i understand good, but when i write it then its not easy to read for other.

I often ask myself how can i start with a website wich rules are important, must i register a company, what if i make affiliate marketing, i have often many questions but i dont know where to find answers, i would be very happy when i can find here some people hoe can help me with they experience.

I have myself also a few years experience with webdevelopment but my main problem at moment is that i have no contact in belgium with hoe i can talk abouth such questions abouth the rules for makeking buisness here in belgium.

is it possible to talk with people here abouth such thinks?

---- Edit by Martijn -----
Hallo, ik woon sinds 5 jaar in Vlaanderen, maar ik kan nog niet zo goed Nederlands. De taal die ik het beste kan is duits, en een beetje engels. Nederlands begrijp ik, maar als ik het schrijf is het lastig te begrijpen (lol!).

Ik vraag mijzelf vaak of wat de regels zijn voor het beginnen van een website. Moet ik een bedrijf starten, en hoe zit het met affiliate marketing (Denk ik, weet niet wat hij bedoeld).
Ik heb vaak veel vragen, maar ik weet niet waar ik de antwoorden kan vinden. Ik zou het fijn vinden als er hier mensen zijn met wat ervaring.

Ik heb zelf een paar jaar ervaring met webdevelopment maar mijn grootste probleem is dat ik niemand ken in België met wie ik kan praten over het starten van een bedrijf in België.
Is het mogelijk om met mensen te praten over deze onderwerpen?

14 antwoorden

Gesponsorde links
Offline Martijn - 08/05/2013 12:07 (laatste wijziging 08/05/2013 12:07)
Avatar van Martijn Crew PHP Ik heb de post aangepast, naar wat ik denk dat het moet zijn.

Om een website te starten heb je geen bedrijf nodig. Iedereen mag een website maken en online zetten.
However, doe je dit met een commercieel doel dan moet het wel. Als je een website voor iemand anders maakt (als werk, 1 keer is geen probleem) dan moet dat officieel wel als een bedrijf.

Als je er dus je werk van wilt maken, dan moet het met een bedrijf. Ik ben zelf nederlands, dus weet dat niet in België.
Offline UsernameHere - 08/05/2013 15:22
Avatar van UsernameHere Lid Hallo Martijn,

bedankt voor jouw reactie.

Affiliate Marketing is platsen von werbung in jouw website een je bekommt geld davor en ik denke je mout dan ook een eigene zaak anmelden wegen dat geld dat je davoor bekommt: http://en.wikipedia.org/wiki/Affiliate_marketing

ik heb ook die idee een commercieel service te proberen, maar ik wet niet waar ik mik informieren kann, ik ben momentell werkloos een here is en service de kunnen helpen bij de vragen over selfzandig maken, maar de wollen te viel geld nur vor het beraten allein. ik kan niet 100 euro betalen nur damit ze mir zegen wat misjchen moglelik is en wat mischen niet.

als ik mensen vinde die zich wat ervaring hebben een tipps voor mik, zou ik het echt fijn vinden.
Offline Martijn - 08/05/2013 15:58
Avatar van Martijn Crew PHP Ben toch bang dat een cursus Nederlands (of belgisch, of engels ) hoog op je lijst geplaatst moet gaan worden als je serieus bezig wilt gaan zijn.

Ik moet ontzettend veel moeite doen om te begrijpen wat je bedoeld, en als je er een beetje naast zit is dat niet zo erg, maar het is nu bijna een puzzel. Ik neem er nu de tijd voor, maar als iemand een heel gesprek met je zou willen voeren, kan ik me voorstellen dat ze afhaken. Zeker als je klanten wilt werven.

Ik heb Firefox met een woordenboek, je zou om te beginnen de Firefox suggesties van worden kunnen bekijken, dat maakt het lezen mogelijk al een heel stuk makkelijker. 'Helaas' verkoop je jezelf met je woorden, daarna pas met je werk.

Dan, met je affiliatie, ik heb wikipedia niet aangeklikt, maar het klinkt een beetje alsof Google adwords/adsense wel iets voor je kan zijn.
Offline UpLink - 08/05/2013 16:03
Avatar van UpLink ... Ooit van Google translate gehoord?
Ik denk dat we beter misvormde zinnen verstaan dan 3 talen door elkaar gehaald waarvan 1 met enorm wat haar op...

No offence...
Offline UsernameHere - 08/05/2013 18:08
Avatar van UsernameHere Lid ok however thanks. its not so easy for me, i canot learn now 1-2 years this fucking language, but i also cannot go so easy back to germany. so this looks like a problem that cannot be slove so easy now. the fucking help wich they offer here in vlanderen i have never see such a big shit, i say i have no work and want to start a own buisness and they from unizo starthulp ask me for 100 euro just for a talk, how can a fucking man without work start that way a own business if not any body help him with infos for free. if you go to vdab they also they go there or they or fuck you.
Offline vinTage - 08/05/2013 18:31 (laatste wijziging 08/05/2013 18:33)
Avatar van vinTage Nieuw lid Maybe you should go into porn, you write the word 'fuck(ing)' 4 times 
Bedankt door: Joel, Stijn
Offline Pieter - 09/05/2013 08:31
Avatar van Pieter Gouden medaille

SEO guru
lol@vinTage

UsernameHere, startersadvies kost inderdaad geld, maar is zijn geld waard. Ik zou als ik jou was eerst mijn Nederlands verbeteren, dan vind je automatisch gemakkelijker mensen die je nodig hebt (voor advies, ervaringen,...).
Affiliating business moet je aangeven aan de belastingen, vanaf een bepaald bedrag doe je dit best ook onder een bepaalde bedrijfsvorm.

Het heeft trouwens niets met dit onderwerp te maken, maar als je Vlaanderen nog niet eens juist kan schrijven, dan vraag ik mij af wat je de afgelopen 5 jaar hier gedaan hebt. Ooit er al eens over nagedacht dat je taal een probleem kan zijn in het zoeken naar werk? Vanaf je dan 100 EUR gespaard hebt, kan je naar Unizo om dergelijke vragen voor jou te beantwoorden.
Offline Stijn - 09/05/2013 19:34
Avatar van Stijn PHP expert http://www.ikwilstarten.be/

Dit is een interessante plaats als je een zaak wilt opstarten. Zowiezo zal je naar Acerta moeten gaan (of naar een ander sociaal bureau) als je in belgie een zaak wilt beginnen.
Offline Martijn - 13/05/2013 17:14
Avatar van Martijn Crew PHP @UsernameHere:
Let even op je taal a.u.b. Ik heb aardig mn best gedaan om je te helpen, deze manier van reageren is niet nodig. Je vraagt om advies, die krijg je ook. Natuurlijk kun je niet zomaar een taal leren, maar stel je deze situatie eens voor:

Jij zoekt iemand om iets voor jou te maken. Vervolgens vind je iemand, maar dat persoon spreekt alleen een beetje frans/spaans met een beetje engels. Zou jij je opdracht bij dit persoon plaatsen, of naar iemand zoeken met wie je wel makkelijk (of in ieder geval makkelijker) kunt communiceren?

Als je er iets aanhebt: www.beterspellen.nl . Deze kun je op een laag niveau zetten om te beginnen, wie weet heb je er iets aan (ik doe dit ook, omdat het niveau communicatie ontzettend belangrijk is). Je krijgt dan elke dag 1 mailtje en dan kun je online 4 vragen invullen. Alle antwoorden worden uitgelegd.
Het is geen wondermiddel, maar alle beetjes helpen zullen we maar zeggen.
Offline UsernameHere - 13/05/2013 21:34
Avatar van UsernameHere Lid bedakt voor de help
Offline WouterJ - 14/05/2013 14:48
Avatar van WouterJ HTML gevorderde bedankt voor de hulp
Offline Martijn - 14/05/2013 16:27
Avatar van Martijn Crew PHP Wouter, dat is nou ook weer niet nodig, dit is gewoon narren.
Bedankt door: Pieter
Offline UsernameHere - 25/05/2013 20:56
Avatar van UsernameHere Lid kent iemand de websiten www.zanox.com en www.affili.net/ en werkt met de samen?
kan ik mijn account instellingen veranderen zodat ik een email krijg als iemand wat her in dit forum topic schrijft?
Offline Martijn - 27/05/2013 12:38
Avatar van Martijn Crew PHP Ik weet het niet van de websites, en naar mijn weten kan mailen bij een reactie niet. Wat je zou kunnen doen, is specifiek deze pagina bookmarken in je favorieten, dan kun je makkelijk klikken om even te kijken.

En in de context van dit topic lijkt het me goed om aan te geven dat ik je meest recente reactie een stuk makkelijk kon lezen dan voorgaande reacties.
Bedankt door: Abbas
Gesponsorde links
Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen posten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.176s