login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

Aanmelding 4e editie DrupalJam van start!

Offline darda - 03/03/2009 17:06
Avatar van dardaNieuw lid Op vrijdag 20 maart 2009 vindt voor de vierde keer een DrupalJam in Nederland plaats. Ditmaal wordt de editie in Enschede gehouden.

De DrupalJams fungeren als een plek voor de ontwikkelaars en gebruikers van Drupal, om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen. Dit laatste aspect is met name interessant voor bedrijven en ICT-ers / beheerders van websites die een keuze moeten maken voor een content management systeem (CMS) en voor developers die werken met Drupal of de ambitie hebben om Drupal te gaan gebruiken. De bijeenkomsten zijn zeer toegankelijk voor alle Drupal-geinteresseerden.

De DrupalJam heeft ook dit maal weer een interessante programmering. De dag duurt van 14:00 tot 20:45 uur. Het evenement wordt net als de derde editie mede mogelijk gemaakt door One Shoe interactive (www.oneshoe.nl) en Qrios (www.qrios.nl). De toegang is gratis. Van tevoren aanmelden is gewenst. Kijk voor meer informatie op www.drupaljam.nl .

De populairiteit en kwaliteit van het CMS Drupal is grotendeels te danken aan de zeer grote en actieve community. Wereldwijd is Drupal al twee keer verkozen tot beste open source CMS (bron: Forrester).

1 antwoord

Gesponsorde links
Offline marten - 03/03/2009 17:35
Avatar van marten Beheerder slotje
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.188s