login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

Youtube weergeven

Offline pieske86 - 04/11/2007 08:31
Avatar van pieske86Nieuw lid ik gebruik volgende code om youtube weer te geven, het probleem is dat ik enkel het laatste gedeelte van de url moet ingeven om het filmpje weer te geven. Ik wil dit veranderen zodat ik de hele url van het filmpje moet ingeven. Wat moet ik dan aan de code veranderen?

  1. "youtube" => array("<object style=\"".$width." ".$height."\"><param name=\"movie\" value=\"http://www.youtube.com/v/***code***\" /><param name=\"wmode\" value=\"transparent\" /><embed src=\"http://www.youtube.com/v/***code***\" wmode=\"transparent\" type=\"application/x-shockwave-flash\" style=\"".$width." ".$height."\"></embed></object>", "#{youtube}(.*?){/youtube}#s")


bedankt 

2 antwoorden

Gesponsorde links
Offline gothmog - 04/11/2007 10:04
Avatar van gothmog Lid http://www.youtube.com/v/ weghalen?
En daar de ***code*** neerplakken?
Offline Stijn - 04/11/2007 12:39
Avatar van Stijn PHP expert http://www.youtube.com/watch?v=qzBtgvhpkTw , bijvoorbeeld deze url. Je moet die watch?v= veranderen in v/.

  1. $url = "http://www.youtube.com/watch?v=qzBtgvhpkTw";
  2. $url = str_replace('watch?v' , 'v/' , $url);
  3. "youtube" => array("<object style=\"".$width." ".$height."\"><param name=\"movie\" value=\"".$url."\" /><param name=\"wmode\" value=\"transparent\" /><embed src=\"".$url."\" wmode=\"transparent\" type=\"application/x-shockwave-flash\" style=\"".$width." ".$height."\"></embed></object>", "#{youtube}(.*?){/youtube}#s")
Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2020 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.223s