login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Showcase:

ShowcaseSitekeuringen >  Site van Vossem (www.vossem.be)

Gegevens:
Gepost door:
Fearop
URL:
http://www.vossem.be
Hits:
1067
18 +:
Nee
Aantal stemmen:
5
 Huidige score:
58

Sitemeter:
(58)

Beschrijving website:

Er is me gevraagd om een website te maken voor het dorp Vossem met alle info van en over Vossem.
ik heb hiermee mijn eerste volledige website gecreëerd.


Pagina:

Offline  svloeberghs
Gepost op: 23 april 2009 - 10:50
Nieuw liddrop the ads

Offline  Chronik
Gepost op: 23 april 2009 - 16:56
LidMooie, cleane layout.

Wel nog wat weinig inhoud, maar dat zal vast nog veranderen.

Rate ook even mijn site: Zoma.be

Offline  urqbz
Gepost op: 23 april 2009 - 21:07
PHP interesseSorry, ik vindt het niet echt mooi, ik kan de rechter context niet lezen omdat er een google ad ding staat, dat nota bene mee scrolt. Dat vindt ik sowieso al een enorm minpunt. Daarbij vindt ik de vermelding van de tijd op een dusdanig prominente plaats als waar deze nu te vinden is niet nodig, als je dit al nodig vind zou ik dit persoonlijk liever in een footer plaatsen en een mooie header neerzetten op die plaats (iets van een panormafoto van het dorp misschien). Verder zou ik die sponsors (tenzij het door contractuele verplichting en dergelijke echt niet anders kan natuurlijk) wat minder aanwezig laten zijn en op een aparte pagina neerzetten (met een link in het menu). Dan zou je dat welzijnscomite ding naar rechts kunnen verplaatsen zodat het begin van het menu aan de linkerkant ook op een dusdanige hoogte zit dat ik niet direct een eind naar beneden hoef te scrollen om eindelijk eens op een link te kunnen klikken. Je zou het menu ook kunnen splitsen in een stukje links en een stuk rechts (wel hele categorieen dan, dus bijvoorbeeld sport links en cultuur eronder, en de rest rechts). Aan de andere kant, als je dat welzijnslogo naar rechts doet, eventueel bij de sponsors is het menu zoals het nu is verder wel goed. Afgezien van het kleurgebruik, wat ik, nu wil ik je niet beledigen, ik eerlijk gezegd nergens op vind slaan. Een rode site maar blauwe (en als je ze al eens bezocht hebt paarse) links... Plus het kleurgebruik van de kopjes op de voorpagina, ik zou je graag willen adviseren kleurconsistent te zijn, dus niet blauw rood, oranje en lichtblauw.

Resumerend zou ik zeggen, je hebt, wat mij betreft althans, een hoop te doen

Offline  Fearop
Gepost op: 23 april 2009 - 23:47
Nieuw lidurqbz schreef:
Sorry, ik vindt het niet echt mooi, ik kan de rechter context niet lezen omdat er een google ad ding staat, dat nota bene mee scrolt. Dat vindt ik sowieso al een enorm minpunt. Daarbij vindt ik de vermelding van de tijd op een dusdanig prominente plaats als waar deze nu te vinden is niet nodig, als je dit al nodig vind zou ik dit persoonlijk liever in een footer plaatsen en een mooie header neerzetten op die plaats (iets van een panormafoto van het dorp misschien). Verder zou ik die sponsors (tenzij het door contractuele verplichting en dergelijke echt niet anders kan natuurlijk) wat minder aanwezig laten zijn en op een aparte pagina neerzetten (met een link in het menu). Dan zou je dat welzijnscomite ding naar rechts kunnen verplaatsen zodat het begin van het menu aan de linkerkant ook op een dusdanige hoogte zit dat ik niet direct een eind naar beneden hoef te scrollen om eindelijk eens op een link te kunnen klikken. Je zou het menu ook kunnen splitsen in een stukje links en een stuk rechts (wel hele categorieen dan, dus bijvoorbeeld sport links en cultuur eronder, en de rest rechts). Aan de andere kant, als je dat welzijnslogo naar rechts doet, eventueel bij de sponsors is het menu zoals het nu is verder wel goed. Afgezien van het kleurgebruik, wat ik, nu wil ik je niet beledigen, ik eerlijk gezegd nergens op vind slaan. Een rode site maar blauwe (en als je ze al eens bezocht hebt paarse) links... Plus het kleurgebruik van de kopjes op de voorpagina, ik zou je graag willen adviseren kleurconsistent te zijn, dus niet blauw rood, oranje en lichtblauw.

Resumerend zou ik zeggen, je hebt, wat mij betreft althans, een hoop te doen


enorm bedankt voor deze reactie, ben ik heel veel mee en zal hier ook werk van maken (ook eens voorleggen aan me opdrachtgever)

iig bedankt.

Offline  svloeberghs
Gepost op: 24 april 2009 - 00:12
Nieuw liduw opdrachtgever wilt google ads?
vind ik maar raar voor een pure informatieve site

Offline  bas1995
Gepost op: 24 april 2009 - 13:55
Onbekendik zou ook geen reclame doen maar verder wel goed

een 7

bekijk ook even mijn site 

Offline  Raze
Gepost op: 25 april 2009 - 22:45
PHP beginnerik vind google ads goed zolang ze goed geintegreerd zijn en het er niet te veel zijn

ze staan op deze website een beetje verkeerd vind ik, je kan ze mss beter echt in de layout integeregen ipv ze gewoon 'langs' je website te plaatsen

voor de rest vindt ik de layout redelijk goed

Offline  NTS64
Gepost op: 26 april 2009 - 17:57
PHP gevorderdeWaarom die dubbele gradientbar bovenaan?
Haal die bovenste weg, en plaats de datum-tijd aanduiding in de onderste 
Redelijke mooi ontwerp, alleen doet het contrast tussen het rood en zilver soms wat pijn aan de ogen. Maak het ook wat donkerder, in de stijl van dat bordeau bij het hoveren over de menu knoppen.

6/10

Pagina:
Posten van een reactie is niet mogelijk.

 Bekijk:

 W3 Validiteit:
W3.org Validiteit

 Laatste toevoegingen :
[13-01] World of Captai...
[20-08] Eerste website
[19-07] PatrolServer - ...
[15-01] Schaken
[23-09] umuziek
[05-07] AdvertentiePlek
[17-04] Ingangsexamen G...
[25-01] seventie
[20-07] Finactum
[18-05] sopularity
© 2002-2023 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.033s