login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Samenwerken:

Samenwerken > Aanvragen > Sponsor game server
Rapporteer dit aan de crew


Gegevens:
Auteur:
juul
Datum:
23 juni 2007 15:34
Geldig gedurende:
Altijd
Itemgegevens:
Aantal hits:
370

Beschrijving item:  
Ik zoek iemand die een game server voor mij wilt sponsoren. Het gaat niet om een zware gameserver dus ik hoop dat ik hier iemand kan vinden die dit zou willen doen voor mij.

Het gaat om het spel MTA. MTA is een multiplayer mod voor GTA, momenteel werkt het MTA team aan een nieuwe versie hierover is nog niet bekend hoeveel server load en dataverkeer deze gaat verbruiken. Ik denk dat het echt niet veel zal zijn invergelijking met andere games als Battlefield, Counterstrike, ... (Voor serverload en dataverkeer) Voor meer informatie over de mod kan je www.mtasa.com bezoeken.

Beloning:  
Ik zou geen geld hieraan uit willen geven aangezien ik dit request hier doe e.v.t. kan ik misschien wel een kleine som geld per jaar/maand betalen.

Maar ik had eerder gedacht aangezien er in de nieuwe mod de mogelijkheid bestaad om custom models in de map van GTA San Andreas te plaatsen om in de map op verscheidene plaatsen waar de spelers beginnen en nog een paar andere plaatsen reclame panelen te zetten voor de sponsor. Als je een community of hosting bedrijf of weet ik veel wat heb kan dat wel vele unieke bezoekers opleveren aangezien de server in een lijst getoond wordt en zo alle mensen die de mod spelen simpel op de server kunnen komen.

Opmerkingen:  
Ik zou de server graag zo snel mogelijk na de release van de nieuwe versie hebben van MTA aangezien het vrijwilligers zijn die de mod maken en zij er voor kozen de release onbekend te houden (tot als het helemaal stabiel is dus) weet ik ook niet waneer ik de server zou willen.

Voor extra vragen opmerkingen/dingen die je niet helemaal goed begrijpt/dingen die je liefst iets anders zou hebben kan je mij altijd pm'en.
 Laatste toevoegingen:
[20-06] Html, CSS, PHP ...
[31-10] Probleem global...
[09-09] Conceptpartner ...
[09-09] (Digital) marke...
[15-10] Scripter (Mysql...
[24-09] .NET Developer ...
[24-09] .NET Developer ...
[13-07] Backlinks gezoc...
[27-12] model01 - model...
[23-12] Forum beheerder...
© 2002-2020 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.014s