login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Samenwerken:

Samenwerken > Zoek een partner > Studenten grafisch ontwerp?
Rapporteer dit aan de crew


Gegevens:
Auteur:
WebVisual
Datum:
04 maart 2006 20:37
Geldig gedurende:
31 dagen (0)
Itemgegevens:
Aantal hits:
379

Profiel partner:  
Ben opzoek naar mensen die grafisch sterk zijn. Mensen die buiten het maken van websites ook affiches, flyers en logo's kunnen maken in een vector programma. Bestanden moeten prepress afgeleverd worden voor vlotte werking ivm druk. Ook mensen die kunne filmen of fotograferen tijdens evenementen mogen iets laten weten. Ik ben zelf verantwoordelijk voor een deel van het VJ werk en zou zo eigen materiaal willen gebruiken om te projecteren in de zaal. Tevens is dit zeer waardevol materiaal voor de website.

Dit alles houd verband met een concept dat wij met een paar vrienden gaan opstarten. We hebben een ruimte ter beschikking om verschillende activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld feestjes, shows, lessen, vergaderingen enzo. Om werkingsmiddelen te vergaren word er een themafuif georganiseerd. Omdat de eerst fuif een investering is door onze eigen middelen kan er pas na een geslaagde eerste evenement vergoed worden. Ook zal dan beslist worden of we door willen groeien tot een kleine 'organisatie'.

Weet niet of hier toevallig eindejaarsstudenten aanwezig zijn die dit in functie van hun eindwerk wel willen doen? Misschien een mooie stap in de toekomst.


Groetjes

Beloning:  
Eerste keer moet er gekeken worden of het evenement succes heeft en dat we uit de vaste koste geraken. Omdat wij investeren met eigen middelen is het dus niet mogelijk om de eerste keer veel te betalen. Als het een succes is en we kunnen iets uitbouwen dan komen er budgetten waarmee gewerkt kan worden.

Opmerkingen:  

Voor vragen kan je altijd mailen naar info@flow-event.be
 Laatste toevoegingen:
[20-06] Html, CSS, PHP ...
[31-10] Probleem global...
[09-09] Conceptpartner ...
[09-09] (Digital) marke...
[15-10] Scripter (Mysql...
[24-09] .NET Developer ...
[24-09] .NET Developer ...
[13-07] Backlinks gezoc...
[27-12] model01 - model...
[23-12] Forum beheerder...
© 2002-2021 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.015s