login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

Flash gallery maken????

Offline nnc - 12/05/2010 22:52
Avatar van nncNieuw lid Ik ben bezig met een website te maken in flash... maar heb een paar probleempjes.
Hoop dat jullie kunnen helpen..

FLASH BUTTONS
- Ik heb een aantal buttons aangemaakt, maar hoe zorg ik nu dat deze ook daadwerkelijke links worden? moet ik dat aanpassen in html of kan ik dat in flash ergens aanpassen?
- Ik heb de buttons zo bewerkt dat ze een andere kleur krijgen als je er over heen gaat, maar kan ik ook zorgen dat die kleur blijft wanneer je op die desbetreffende pagina bent?


FLASH GALLERY
- Ik wil een aantal foto's laten zien in verschillende categorieën in een mooie gallery. Ik heb iets gelezen van lightbox maar snap er niet veel van. Kan iemand me uitleggen (of een toturial of iets) hoe ik deze gallery nou ook in mijn algemaakte flash bestand kan invoegen etc.


WEBSITE CONTACT FORMULIER
en als laatste
- Ik wil op een pagina een contact formulier invoegen. Ik neem aan dat je al veel bestaande hebt, welke ik kan gebruiken? moet ik deze in flash toevoegen of in html? hoe werkt dat precies? Kan je dit formulier dan koppelen aan eigen email adres?

1 antwoord

Gesponsorde links
Offline vinTage - 12/05/2010 23:09
Avatar van vinTage Nieuw lid Dit zijn nogal wat vragen 

Gezien je kennis van flash gaan we dit niet oplossen via het forum, dat zou een topic van 30 km lang worden met daarin alleen een soort "prive les"

Maar om je om te beginnen op weg te helpen met je buttons => tut, verander de clcik action naar:

  1. navigateToURL (new URLRequest("je pagina oid...") ,"_blank");


lightbox is javascript en dus geen flash, het kan wel door flash worden aangeroepen, ook kan je daarin swf files tonen (in fancybox iig wel)

je kan ook emailen met flash (ism php), maar daar heb ik geen as3 tutje voor atm, tegen de tijd dat je eruit bent hoe en wat je wilt/hebt gemaakt, praten we daar wel weer verder over.

Gesponsorde links
Dit onderwerp is gesloten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.164s