login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Downloads:
Downloads > Server tools/programma's > Mail Direct 2.5 Rapporteer dit aan de crew

Algemene informatie:
Naam van de download: Mail Direct 2.5
URL van de uitgeverij: http://www.ocloudsoft.com/
Grootte: 1,1 MB
Type: Freeware
Extensie: exe
Hits: 115
Melden:
Gepost door: Dutchman140

Commentaar:
Mail Direct is een programma waarmee je e-mail rechtstreeks naar de ontvanger kunt sturen zonder tussenkomst van de e-mailserver van je provider, het heeft namelijk een eigen SMTP server ingebouwd. Dat heeft zo zijn voordelen, het is altijd sneller, want veel providers gebruiken een wachtrij alvorens zij de e-mail versturen.

Mail Direct werkt samen met de bekende e-mail programma's zoals Outlook Express, The Bat, Eudora, Foxmail en vele anderen. Om er zeker van te zijn dat uw "gewone" e-mail programma Mail Direct gebruikt voor het verzenden dien je bij de instelling het veld voor de mailserver (SMTP) te wijzigen in "localhost".

Mail Direct is multi-threaded en razendsnel. Het kan ook nog eens controleren of e-mailadressen wel geldig zijn. Er is ook een mogelijkheid om een bericht op een later tijdstip te verzenden, dat is handig bij het versturen van een bericht met veel ontvangers, denk aan een nieuwsbrief.

Er zijn twee versie van Mail Direct, een Standard en een Pro versie. De verschillen zijn behoorlijk, zo kan de standaard versie tot 50 ontvangers per bericht aan, in de pro versie is dit 5000.

De Pro versie van dit programma kunt u vinden op de site van de uitgever: http://www.ocloudsoft.com
Afbeelding/Screenshot:
 
© 2002-2022 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.004s