login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > Overige > Easy Computing Gids Excel 2003

Algemene informatie:
Titel van het boek: Easy Computing Gids Excel 2003
Auteur(s): Ko Lammers / Antoinette Gladdines
Prijs: € 12 ,95
Jaar van uitgave: 0
Aantal pagina's: 480
ISBN: 9045635607

Uitgeverij:
Uitgeverij: Easy Computing
Website: http://www.easycomputing.com

Commentaar:
Naast de functies die de Excel-gebruiker al kent van vorige versies heeft Microsoft een aantal opties toegevoegd aan versie 2003. In deze gids beschrijven we al deze nieuwigheden. Daarnaast besteden we volop aandacht aan de essentiŽle basisfuncties van Excel en de meer geavanceerde mogelijkheden die u ter beschikking staan.
De vernieuwde gebruikersinterface van Excel 2003 met een uitbreiding van het aantal taakvensters.
Ondersteuning van XML.
Via een grafisch tablet op uw computer eigen handschrift gegevens invoeren.
Verschillende typen werkmappen, zoals formulieren en sjablonen, als intelligent document gebruiken. Dit vergroot de functionaliteit van de werkmap omdat documenten dynamisch reageren op de context van uw acties. Met intelligente documenten is het eenvoudiger om informatie te delen en is het mogelijk bestaande inhoud opnieuw te gebruiken.
Gerelateerde informatie in lijsten groeperen en bewerken: een lijst kunt u maken op basis van bestaande gegevens maar ook op basis van een leeg bereik. Als u een bereik als lijst instelt, kunt u de gegevens makkelijk beheren en analyseren, onafhankelijk van gegevens buiten de lijst. Voor bereiken die zijn ingesteld als lijst is een nieuwe gebruikersinterface en een bijbehorende verzameling functies beschikbaar.
De nieuwe functie Naast elkaar vergelijken: als meerdere gebruikers een bepaald document gewijzigd hebben, kan het lastig zijn om alle wijzigingen te bekijken. Met de nieuwe functie Naast elkaar vergelijken ziet u de verschillen tussen twee werkmappen sneller: u kunt twee werkmappen tegelijk bekijken zodat u de verschillen meteen ziet.
Via het nieuwe taakvenster Onderzoeken kunt naar informatie zoeken in een encyclopedie, op het internet of in inhoud van derden.
De nieuwe voorziening Information Rights Management (IRM) helpt u voorkomen dat gevoelige informatie in handen komt van derden. Auteurs kunnen gebruikers lees- en schrijftoegang geven en een vervaldatum voor inhoud instellen.
De website MS Office Online is beter geÔntegreerd. U kunt deze website via koppelingen in diverse taakvensters en menuís of rechtstreeks vanuit uw webbrowser bezoeken. Op MS Office Online vindt u artikelen, tips, illustraties, sjablonen, on line cursussen, downloads en diensten. De website wordt regelmatig vernieuwd op basis van rechtstreekse feedback en speciale verzoeken van gebruikers.
Afbeelding:

 
© 2002-2020 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.006s