login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > Overige > Basiscursus Dreamweaver MX

Algemene informatie:
Titel van het boek: Basiscursus Dreamweaver MX
Auteur(s): Peter Kassenaar
Prijs: € 19 ,95
Jaar van uitgave: 2002
Aantal pagina's: 282
ISBN: 9039520925

Uitgeverij:
Uitgeverij: Academic Service
Website: http://www.kassenaar.com/

Commentaar:
Macromedia Dreamweaver MX wordt alom beschouwd als een van de beste toepassingen voor webdesign en het beheren van webpagina's en -sites. Met Dreamweaver kunt u op visuele wijze uw site vormgeven. In deze Basiscursus leert u hoe u sites met Dreamweaver opzet en beheert. De Basiscursus is zowel geschikt voor de Windows- als de Macintosh-versie van Dreamweaver MX.

Dreamweaver MX is een programma waarmee u supersnel sites kunt maken. Vroeger moest u een aparte `programmeertaal' (HTML) leren om webpagina's te ontwerpen. Hoewel kennis van HTML nog steeds erg handig is, is het met Dreamweaver MX beslist niet noodzakelijk dat u deze opmaaktaal beheerst. U maakt pagina's net zoals u dat in een gewone tekstverwerker zou doen en Dreamweaver zorgt ervoor dat uw opmaak wordt omgezet naar HTML-commando's die de server en de browser (Internet Explorer of Netscape Navigator) begrijpen. Indien gewenst kunt u echter nog steeds rechtstreeks in de HTML-code ingrijpen -- zo biedt Dreamweaver het beste van twee werelden.

Dreamweaver is evenwel geen eenvoudig programma waarmee u `even snel een webpagina in elkaar zet'. Hoewel met weinig inspanning al snel goede resultaten kunnen worden bereikt zult u pas na intensieve studie en een redelijke tijdsinvestering alles uit de interface kunnen halen waardoor uw projecten zich onderscheiden van die van anderen. Het is echter een investering die de moeite waard is. Dreamweaver is feitelijk het centrum van het web van ontwerp- en animatieprogramma's van Macromedia geworden. Het grondig leren werken met verschillende onderdelen van de Dreamweaver-interface speelt dan ook een belangrijke rol in deze Basiscursus. Daarnaast komt uiteraard aan bod hoe u een pagina opmaakt: afbeeldingen, hyperlinks, tabellen en layers worden allemaal behandeld.

Klik hier voor meer informatie.
Afbeelding:

 
© 2002-2020 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.009s