login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > Overige > JE EIGEN PC BOUWEN - volledig herziene editie

Algemene informatie:
Titel van het boek: JE EIGEN PC BOUWEN - volledig herziene editie
Auteur(s): Arnie Lee
Prijs: € 19 ,95
Jaar van uitgave: 0
Aantal pagina's: 176
ISBN: 9051675038

Uitgeverij:
Uitgeverij: Easy Computing
Website: http://www.easycomputing.com

Commentaar:
Omschrijving

Tegenwoordig hebt u een snelle computer met heel wat paardenkracht nodig als u Windows 98/Me/2000 of XP wilt gebruiken. De nieuwe Pentium-computersystemen zorgen voor de nodige kracht en bieden bovendien nog ruimte om te groeien. De prijs van een Pentium-systeem is de laatste jaren zo blijven zakken dat een nieuw computersysteem tegenwoordig voor vrijwel iedereen betaalbaar is. U kunt zich echter nog meer geld besparen door zelf uw pc te bouwen.

Een paar jaar geleden vormde het in elkaar zetten van een computer nog een avontuurlijke uitdaging, maar vandaag kunt u standaardonderdelen overal in de winkelrekken terugvinden. Een pc bouwen staat momenteel synoniem voor samenstellen, want de meeste componenten zijn zeer betrouwbaar en onderling uitwisselbaar.

Dit is een stapsgewijze handleiding die in eenvoudige bewoordingen uitlegt hoe u in een paar uur tijd zelf een moderne Pentium in elkaar steekt. Dit boek is echter meer dan alleen maar een assemblagehandleiding. Het is ook een volledige catalogus die al uw vragen beantwoordt over computeronderdelen en hardwarevoorzieningen voordat u iets aankoopt. Met het overvloedige praktische advies kunt u hopen tijd, frustratie en geld uitsparen. Nadat u dit boek hebt gelezen, beschikt u over de nodige kennis en het zelfvertrouwen om in de toekomst uw pc zelf te upgraden of te herstellen.
Afbeelding:

 
© 2002-2020 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.007s