login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > Overige > NETWERKPROBLEMEN OPLOSSEN

Algemene informatie:
Titel van het boek: NETWERKPROBLEMEN OPLOSSEN
Auteur(s): Carsten Höh
Prijs: € 19 ,95
Jaar van uitgave: 0
Aantal pagina's: 288
ISBN: 904563628X

Uitgeverij:
Uitgeverij: Easy Computing
Website: http://www.easycomputing.com

Commentaar:
Omschrijving

Met netwerken kunt u veel plezier beleven. In plaats van voortdurend cd’s te moeten branden, kunt u gegevens van alle pc’s gezamenlijk gebruiken en deze als dat nodig is ook nog zonder heen en weer te moeten lopen van de ene naar de andere computer verplaatsen. Alle aangesloten computers kunnen gebruikmaken van één enkele toegang tot het internet en van één en dezelfde printer. Eindelijk kunt u met meerdere personen tegelijk aan hetzelfde document werken, snel belangrijke berichten naar collega’s sturen, in de middagpauze nog een klein netwerkspelletje met uw collega’s spelen, enzovoort.

Een klein thuis- of kantoornetwerk is in principe zelfs door minder ervaren computergebruikers snel op te zetten. Aangenomen dat u gebruik maakt van een recente versie van Windows en standaard netwerkhardware, is een netwerk creëren helemaal niet moeilijk. Zeker sinds het verschijnen van Windows 98 SE is er door Microsoft hard aan gewerkt om de gebruikers de toegang tot de wereld van de netwerken zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Het wordt pas moeilijk als er tegen alle verwachtingen in iets niet werkt. Wat moet u doen als de computers na de installatie van een netwerk beslist niet met elkaar willen communiceren? Of wat is er aan de hand als het netwerk maanden lang zonder problemen functioneert en dan om een onduidelijke reden plotseling helemaal niets meer doet, of als bijvoorbeeld de printer niet meer aanspreekbaar is? Omdat al deze problemen meerdere oorzaken kunnen hebben, wordt het vanaf dit moment ingewikkeld. Het is namelijk veel moeilijker om de eigenlijke oorzaak van een probleem op te sporen dan een netwerk op te zetten!

Maar hier komt dit boek u te hulp!

In dit boek krijgt u eerste hulp voor uw netwerk bij problemen zoals:
Drukt de printer niet meer af?
Internet onbereikbaar?
Netwerkstation niet te vinden?
Problemen met de bekabeling?
Netwerkkaart in staking?
Wachtwoord voor het netwerk vergeten?
De software werkt niet op het netwerk?
Netwerk functioneert niet goed?
In dit boek leest u stap voor stap
hoe u problemen opspoort
hoe u problemen zelf kunt oplossen
Afbeelding:

 
© 2002-2020 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.006s