login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > Overige > SNELGIDS POWERPOINT 2003

Algemene informatie:
Titel van het boek: SNELGIDS POWERPOINT 2003
Auteur(s): Ko Lammers/A.M.H. Frehen-Muris
Prijs: € 9 ,95
Jaar van uitgave: 0
Aantal pagina's: 160
ISBN: 9045633019

Uitgeverij:
Uitgeverij: Easy Computing
Website: http://www.easycomputing.com

Commentaar:
Omschrijving

Microsoft PowerPoint wordt veel gebruikt voor het maken van presentaties. Presentaties worden steeds belangrijker in het zakelijke verkeer. Daarom is het plezierig dat het gereedschap om die presentaties te maken, mee evolueert.

In dit boek wordt onder andere besproken hoe u snel een presentatie maakt met behulp van de standaardsjablonen van Microsoft. De veeleisende presentator of presentatrice wil natuurlijk een eigen noot aan een presentatie toevoegen. Dat kan. U kunt kleine veranderingen aanbrengen aan een bestaande sjabloon, maar een presentatie ook van begin tot einde zelf opbouwen. U kunt hier het beeldmateriaal van PowerPoint bij gebruiken, maar ook uw eigen plaatjes en tekeningen van uw camera, scanner of uit uw bestanden plukken. Door gebruik te maken van modeldia’s, kleurenschema’s, stijlcontrole en andere opties, kunt u de samenhang hiervan verzekeren. U kunt uw dia’s op allerlei wijzen in elkaar laten overgaan en teksten of fi guren animeren. U kunt geluid inschakelen en uw presentatie automatisch laten afspelen.

Ook wordt er aandacht besteed aan de mogelijkheden die uw bedrijfsnetwerk en het internet u bieden, om uw presentatie aan anderen te tonen of met anderen te bespreken en te bewerken. Nieuwe veiligheidsopties en de gedeelde werkruimte worden nader toegelicht.

Highlights
snel een presentatie maken met bestaande of eigen sjablonen
uw persoonlijke diamodellen maken
efficiënter werken en PowerPoint aanpassen aan uw wensen
uw werk uitbreiden met afbeeldingen, grafieken, tabellen...
nog aantrekkelijkere presentaties met gesproken fragmenten, animaties en diaovergangen
presentaties beveiligen, controleren en vergelijken
Afbeelding:

 
© 2002-2020 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.008s