login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > Overige > KLEURMANAGEMENT

Algemene informatie:
Titel van het boek: KLEURMANAGEMENT
Auteur(s): Marco Cattarozzi
Prijs: € 35 ,95
Jaar van uitgave: 0
Aantal pagina's: 320
ISBN: 9051673957

Uitgeverij:
Uitgeverij: Easy Computing
Website: http://www.easycomputing.com

Commentaar:
Omschrijving

Dit boek bevat de essentiŽle know-how voor het digitale kleurmanagement met tips en trucs van professionals - vanaf de theorie rond ICC-kleurprofielen tot de toepassing in gangbare programma's als Photoshop, Illustrator, InDesign en QuarkXPress. Ook het omzetten van efficiŽnte kleurmanagement-workflows komt uitgebreid aan bod.

In het theorie-gedeelte wordt het functioneren van kleurmanagement en de theorie achter het op ICC gebaseerde kleurenbeheer uitgebreid uit de doeken gedaan.
De lezer kan zich hier snel en goed op de hoogte stellen van de theorie achter de praktijk, die in een apart deel van dit boek beschreven wordt. Daar worden instellingen in de meest gangbare programma's uitgebreid gepresenteerd. Bovendien worden hier talrijke ideeŽn voor het plannen van een efficiŽnte kleurenmanmanagement-workflow gegeven.
Het boek bevat vele rijk geÔllustreerde en duidelijk beschreven voorbeelden van de correcte instellingen voor verschillende publishing-software. Het invoeren van systemen voor kleurmanagement wordt hierbij uiteraard niet overgeslagen.

Samengevat is dit boek een praktische assistent voor iedereen die zich al bezighoudt met kleurmanagement, maar ook voor alle geÔnteresseerden die het eventueel willen toepassen in hun publishing-workflow.Highlights


Het maken van ICC-kleurprofielen
Het toepassen van ICC-profielen in publishing-software: van Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign tot QuarkXPress en Macromedia Freehand en zelfs Internet Explorer
Het gebruiken van ICC-profielen voor een digitale kleurenproef
Profielconversie en -bewerking met AppleScript
Tips en trucs voor het werken met ICC-profielen
Op de cd-rom: verschillende demo-programma's, testbestanden, afbeeldingen, profielen en meer.
Afbeelding:

 
© 2002-2020 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.01s