login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > Grafisch > Snelgids Flash MX 2004

Algemene informatie:
Titel van het boek: Snelgids Flash MX 2004
Auteur(s): Ko Lammers/Antoinette Gladdines
Prijs: € 9 ,95
Jaar van uitgave: 0
Aantal pagina's: 160
ISBN: 9045634716

Uitgeverij:
Uitgeverij: Easy Computing
Website: http://www.easycomputing.com

Commentaar:
Omschrijving

Het internet is in beweging en Flash MX 2004 van Macromedia is dé tool om ook uw website in beweging te brengen. Met Flash integreert u animatie en interactiviteit in teksten, afbeeldingen, video en audio bij het ontwerpen van animaties, presentaties en e-learning.
Gebruikers van een eerdere versie van Flash zal de gewijzigde gebruikersinterface en de ingrijpende verandering van de Help meteen opvallen, maar vooral de nieuwe startpagina met de mogelijkheid snel documenten te openen en sjablonen te gebruiken trekt de aandacht. Dit zijn onder meer onderwerpen die in de Snelgids Flash MX 2004 aan de orde komen.
In deze snelgids bespreken we functies die de lezer al kent van eerdere versies van Flash zoals het maken van animaties en het werken met afbeeldingen, tekst, lagen, frames en symbolen. Hierbij komen bijvoorbeeld nieuwe functies in de tijdlijn ter sprake.
We laten zien hoe in Flash objecten kunnen worden getekend en hoe de gebruiker zijn creatie publiceert.

Daarnaast besteden we aandacht aan nieuwe en vernieuwde functies in Flash MX 2004, zoals:
Behaviors: Deze stellen de gebruiker in staat snel interactieve elementen te maken zonder ook maar een regel code te schrijven.
Accessibility support: De gebruiker kan sneller navigeren en de gebruikersinterface bedienen via sneltoetsen.
Sjablonen: Flash heeft onder meer sjablonen aan boord voor het creëren van fotopagina’s, presentaties, e-learning en andere veelgebruikte Flash-documenten.
Tabbladen voor documenten: Elk geopend document is bereikbaar via een tab aan de bovenzijde van de werkruimte, waardoor de gebruiker snel kan schakelen tussen documenten.
Zoeken en vervangen: Met deze functie lokaliseert en vervangt de gebruiker niet alleen tekst, maar ook gebruikte lettertypen, kleuren, symbolen, geïmporteerde bitmap-afbeeldingen, video- en geluidsbestanden.
Flash MX 2004 importeert bestanden die zijn gemaakt in Adobe Acrobat en Illustrator 10. En de wizard Video Import vereenvoudigt het coderen en bewerken van videoclips.
De gebruiker kan zijn instellingen om Flash-bestanden te publiceren opslaan in profielen en deze exporteren, zodat hij ze ook voor andere projecten kan gebruiken.
De gebruiker kan samen met zijn .swf-bestanden extra bestanden publiceren en ontdekken welke versie van Flash Player de bezoeker gebruikt. Als de bezoeker niet over de vereiste versie van Flash Player beschikt, kan de gebruiker de gepubliceerde bestanden configureren om de bezoeker naar alternatieve bestanden te verwijzen.
Afbeelding:

 
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.012s