login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > HTML & CSS > Snel op weg DHTML & CSS voor het WWW

Algemene informatie:
Titel van het boek: Snel op weg DHTML & CSS voor het WWW
Auteur(s): Jason Cranford Teague
Prijs: € 41 ,95
Jaar van uitgave: 2002
Aantal pagina's: 672
ISBN: 9043005053

Uitgeverij:
Uitgeverij: Pearson Education Benelux
Website: http://www.pearsoneducation.nl

Commentaar:
Over DHTML:

Variant van HTML met meer mogelijkheden, zoals het maken van een dynamische en interactieve webpagina. Het gebruikt zowel HTML als JavaScript en CSS. Door het gebruik van DHTML zijn ontwerpers veel beter in staat om de lay-out van een webpagina’s nauwkeurig te bewerken.

Over CSS:

Afkorting van Cascading Style Sheets. CSS is een specificatie die de makers van websites een betere greep moeten geven op de opmaak van hun pagina’s voor verschillende toepassingen.

Over het boek:

Met dit boek leer je de mogelijkheden van DHTML en CSS, zoals het toevoegen van multimedia aan een site, het maken van bewegende 3D-afbeeldingen, het laten verdwijnen of verschijnen van onderdelen van een webpagina en het gebruik van verschillende achtergronden. Dit boek gaat niet in op de meer geavanceerde aspecten van DHTML, maar richt zich met name op de beginnende gebruiker, door praktische voorbeelden aan te halen. Dit boek is browser- en platformonafhankelijk.

De auteur:

Jason Cranford Teague heeft websites gemaakt voor Coca-Cola, CNN, Virgin en Kodak. Hij schrijft o.a. voor Kodak, Adobe en Tripod en publiceert artikelen in MacWorld en The Independent.

In de serie:

In de serie Snel op weg verschijnen vooral boeken over grafische pakketten. De herkenbare indeling met veel begeleidende illustraties en voorbeelden helpen zowel de hobbyist als de professional snel op weg.
Afbeelding:

 
© 2002-2019 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.007s