login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Showcase:

ShowcaseSitekeuringen >  Sv-webdev.be

Gegevens:
Gepost door:
svloeberghs
URL:
http://sv-webdev.be
Hits:
1254
18 +:
Nee
Aantal stemmen:
3
 Huidige score:
73

Sitemeter:
(73)

Beschrijving website:

Beste site checkers

Onlangs heb ik in bijberoep een webdesignbureau opgestart, omdat ik nogal veel vraag kreeg om websites te maken + natuurlijk een persoonlijke uitdaging kan ik altijd aan !

Wel 1 februari start ik officieel maar ik heb ondertussen al een website gemaakt:

Welkom | Sv-web...ing - ...[

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om eens commentaar te geven op layout/ inhoud/ ..

Merci!


Pagina:

Offline  gerits
Gepost op: 15 december 2008 - 10:41
Lid



Het is een heel mooi ontwerp maar ik twijfel of het wel een ontwerp is voor een design bedrijf..

Offline  svloeberghs
Gepost op: 15 december 2008 - 11:24
Nieuw lid



De nadruk ligt bij mij op ontwikkeling dus.. Kben geen design expert xD 

Offline  patje17
Gepost op: 15 december 2008 - 22:43
Nieuw lid



Website ontwikkeling en dan een google zoekformulier, is jammer :-S

Het ontwerp is wel goed, beter dan gemiddeld.
Less is more zeggen ze wel eens. Gerits heeft idd wel gelijk of het een ontwerp is voor een internetbureau.

Een 7..
 

Offline  BigBug
Gepost op: 17 december 2008 - 21:46
PHP expert



Het ontwerp van je layout is leuk, maar het oogt zo leeg. De bovenkant is het eerste wat je opvalt, dus probeer daar wat aan te doen. Je kleurcombinatie is goed, maar toch vind ik het niet echt iets voor de doelgroep waar jij je op richt.

Trouwens, je probeert je hele site in netjes AN te zetten en dan staat er onderaan je portfolio heel sordig "More to come".

Ten eerste: Geen correct engels
Ten tweede: Het staat heel slordig en onprofessioneel 

Offline  Gerard
Gepost op: 18 december 2008 - 10:45
Ouwe rakker



Dit is dan weer echt zo'n website waar ik gewoon op moet reageren. Puur omdat ik zie dat je er echt moeite in hebt gestoken en dat je al een goed eind op weg bent.

Hoewel er nog wel aan af te zien is dat je een starter bent en dat de klant te maken heeft met een klein bedrijf, heb je een nette layout neer gezet. Ik vind je logo interessant, maar kan er zelf niet achter komen waar het nu precies voor staat.

De teksten zijn al stukken beter dan wat ik hier normaal voorbij zie komen, maar als je wilt kan het allemaal nog een stukje scherper. Ik zou niet zo snel refereren naar een 'sectie' op je website, maar gewoon zeggen: "Voor ons laatste werk kunt u een blik wagen in ons portfolio".

Tevens zou ik niet teveel de nadruk leggen op het formulier bij het leggen van contact. Maak een mogelijkheid dat de klant kan kiezen voor 'bel mij terug' of 'mail mij terug' en dan kan aangeven wanneer hij/zij het liefste gecontacteerd zou willen worden. Haal dat verplicht ook weg en zet er gewoon een rode * neer, dat is zo'n beetje de de-facto standaard en trekt de aandacht ook niet zo naar zich toe als die dikgedrukte letters.

Tevens moet je even de spelfout verbeteren in: "Vul dit formulier zo volledig mogelijk in en klik dan op de verzendknop onderaan het formuluier."

Bij het kopje "Wie maakt dit mogelijk?" op de welkom pagina zou ik praten over jezelf in de derde persoon. Over het algemeen staat dit gewoon wat netter. Iets in de trend van:
"SV-webdev staat sinds haar start onder de leiding van Sam Vloeberghs. Sam is een student Toegepaste Informatica aan de KHLeuven en heeft 2 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites voor particulier, klein- en middenbedrijf. Zijn expertise ligt op het gebied van de ontwikkeling van dynamische websites waarvan de inhoud te allen tijden aangepast kan worden."

Bij je portfolio zou ik ook kleine teksten neerzetten over de opdracht, niet alleen wat er opgeleverd is.
"In nauwe samenwerking met de organisatie van jeugdhuis vibro heeft SV-webdev een moderne, frisse website ontwikkeld waarbij de focus sterk ligt op het aanspreken van de doelgroep.

De website maakt gebruik van verschillende technieken en mogelijkheden om makkelijk en snel pagina's te kunnen aanpassen en informatie te kunnen publiceren. Tevens is er de mogelijkheid voor bezoekers om zichzelf aan te melden wat de organisatie de mogelijkheid geeft om potentiële nieuwe klanten makkelijker te kunnen benaderen."

Probeer trouwens je 'vergroot de tekst' en 'verklein de tekst' knopjes zo te bouwen dat Javascript in een cookie opslaat welke grootte de gebruiker wil. Op die manier hoeft de bezoeker dat niet constant aan te passen na elke klik.

Je bent goed bezig en bovenstaand commentaar is alleen maar bedoeld om jou te stimuleren om het nog net wat strakker en beter te maken. Zie het dus niet als kritiek, maar als meedenken van iemand die al wat langer meegaat in het vak. ;)

Veel succes nog!

Offline  svloeberghs
Gepost op: 18 december 2008 - 23:31
Nieuw lid



Bedankt voor de reacties 

Offline  svloeberghs
Gepost op: 18 december 2008 - 23:58
Nieuw lid



Gerard schreef:
Veel succes nog!


Kheb wat aanpassingen gemaakt. Kan je nog eens kijken?
Bedankt voor uw zeer uitgebreide reactie trouwens 

Pagina:
Posten van een reactie is niet mogelijk.

 Bekijk:

 W3 Validiteit:
W3.org Validiteit

 Laatste toevoegingen :
[13-01] World of Captai...
[20-08] Eerste website
[19-07] PatrolServer - ...
[15-01] Schaken
[23-09] umuziek
[05-07] AdvertentiePlek
[17-04] Ingangsexamen G...
[25-01] seventie
[20-07] Finactum
[18-05] sopularity
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.041s