login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Showcase:

ShowcaseSitekeuringen >  GERITS project manager

Gegevens:
Gepost door:
gerits
URL:
http://gerits-r.be
Hits:
1404
18 +:
Nee
Aantal stemmen:
2
 Huidige score:
75

Sitemeter:
(75)

Beschrijving website:

Dit is mijn nieuwe "portfolio" site. De site geeft de geuploade .gpm bestanden weer. Deze bestanden worden gemaakt door het bijbehorend desktop programma.

Voorlopig zit er nog wel geen beveiliging op het uploaden en kunnen de projecten ook niet worden verwijderd. Maar niemand kan normaal projecten uploaden die niet door dit programma zijn gemaakt.

Graag uw mening en opmerkingen over de site en layout (graphisch graag wat ik moet verbeteren, want ik ben nogal inspiratieloos op graphisch gebied)

Groeten Ruben Gerits

edit:
een laatste maar belangrijke vraag: Wat vinden jullie van het concept dat ik hier gebruik van een desktop applicatie met een website te combineren?


Pagina:

Offline  Simax
Gepost op: 05 september 2008 - 13:31
Onbekend



Misschien kun je hier inspiratie opdoen?
http://www.zign.nl

Offline  nathanael
Gepost op: 05 september 2008 - 13:56
Gouden medaille

HTML gevorderde




Ik kan niets aanklikken op je website, niets downloaden van het prorgramma, om dit te testen oid. Verder ik vind het ontwerp redelijk goed. Probeer meer "iets-te-doen"-dingen op je website te zetten, dan is het al interessanter

Offline  gerits
Gepost op: 05 september 2008 - 14:09
Lid



Als ik jou dat programma zou laten downloaden zou je dingen kunnen toevoegen op mijn site, dat is nu ook weer niet mijn bedoeling he 

Helemaal vanonder (in mijn footer) staan een paar links en een contact formulier (kan volledig gebruikt worden maar er wordt geen mail verstuurt)

Als ik meer op zou zetten zou ik ergens een menu moeten tussen proppen en zou ik half lege pagina's krijgen. De bedoeling van een portfolio is volgens mij ook dat men alles rap kan zien, hier staat alles op 1 pagina..

edit:
voor de klikbare dingen in het portfolio, dit is nog maar de eerste versie (beta). Dit is de uitwerking van een idee dat ik had, nu kan dit nog verbeterd worden..

edit2:
ik denk zojuist het ontbrekende element aan de layout heb gevonden, ook zijn kleine aanpassingen gemaakt in de titels

Offline  nathanael
Gepost op: 07 september 2008 - 01:15
Gouden medaille

HTML gevorderde




hmm, je hebt het over een portfolio waarbij je rap kan zien wat je hebt gemaakt. Maar als het goed is, wil je dan ook graag nieuwe klanten werven dmv een website. Deze potentiele klanten moeten dan ook direct je contact-pagina kunnen vinden.

Nog een kleine tip: Als je een plaatje verkleind op je website zet, waardoor de letters moeilijk/niet te lezen zijn. Maak er dan een link van naar een groter plaatje waarbij men kan zien hij het er echt uit ziet. En boven je plaatje moet je niet "image" neerzetten, ik neem aan dat iedereen weet wat het is. Geef duidelijk een omschrijving van je plaatje, je kan hierbij ook werken met de ALT-tag

btw in je disclaimer staat je achternaam vaud... (Geruts ipv Gerits)  

Hoop je een beetje geholpen te hebben, neem het niet op als "afzeiken" maar als kritiek (en daarvoor laat je het hier keuren)  

Werk je website nog wat uit, want ik zie wel potentie in deze website

Offline  gerits
Gepost op: 07 september 2008 - 10:10
Lid



Bedankt voor de tips, ik zal morgen eens wat proberen..

edit:
alle weizigingen doorgevoerd is de website nu klaar voor het publiek en uit zijn beta stage..

Offline  zwobbel
Gepost op: 11 september 2008 - 01:18
PHP gevorderde



Een "desktop applicatie" lijkt in mijn ogen niet noodzakelijk.
Het is maar hoe je het liefst te werk gaat.
Wat je site betreft vind ik het een afknapper.
Ik weet dat je doel is om snel aan mensen te laten zien welke diensten jij verleend etc. Maar zelfs eenvoudige website's kunnen toch interessanter gemaakt worden. Probeer hier wat style volle effecten toe te brengen met scriptaculous (of iets anders). Of maak gebruik van lightbox voor grotere afbeeldingen etc te tonen.

succes hopelijk ben je wat met mijn mening ;)

Offline  gerits
Gepost op: 11 september 2008 - 15:39
Lid



Nouja, wat kan ik daar op zeggen... Ieder zijn eigen smaak zeker.

Voor deze site leek mij javascript niet zo gepast, en ik ben helemaal geen fan van voorgemaakt tools zoals lightbox. Niet dat daar iets mis mee is, maar ik maak het liever allemaal zelf, en wat is een portfolio als het vol steekt met andermans werk?

Ik kan eerlijk zeggen dat elk stukje code door mij geschreven is en ik probeer zelf een paar originele concepten te bedenken. Vandaar ook de desktop applicatie. Het is nu misschien lauter een prove of concept, maar eenmaal dit verder uitgewerkt is zal het veel meer mogelijkheden hebben.

Offline  zwobbel
Gepost op: 12 september 2008 - 14:18
PHP gevorderde



Twas dan ook maar een suggestie ;)
En trouwens, elke programmeur die een beetje slim telwerk gaat , gaat niet 2 maal dingen schrijven, als ze al bestaan. Dus "ik kan eerlijk zeggen" is idd wel tof. Maar er is niemand die u het zal kwalijk nemen als je slim bent en al bestaande codes gaat gebruiken. Trouwens klanten kijken niet naar wie wat geschreven hebben maar wel naar datgene dat jij aflevert. Of het nu zelf geschreven is of je gebruikt codes van anderen, als het maar snel en stabiel is!

In ieder geval doe zo verder want heb nooit gezegd dat je slecht bezig bent ;) En wie niets doet kan ook niks fout doen 

Pagina:
Posten van een reactie is niet mogelijk.

 Bekijk:

 W3 Validiteit:
W3.org Validiteit

 Laatste toevoegingen :
[13-01] World of Captai...
[20-08] Eerste website
[19-07] PatrolServer - ...
[15-01] Schaken
[23-09] umuziek
[05-07] AdvertentiePlek
[17-04] Ingangsexamen G...
[25-01] seventie
[20-07] Finactum
[18-05] sopularity
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.04s