login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Showcase:

ShowcaseSitekeuringen >  dancelot

Gegevens:
Gepost door:
haytjes
URL:
http://www.dancelot.be
Hits:
1463
18 +:
Nee
Aantal stemmen:
3
 Huidige score:
77

Sitemeter:
(77)

Beschrijving website:

Dit is een site dat ik en dolfje hebben gemaakt voor een dansschool. Nu is het af en wil ik wel graag een keer weten wat jullie ervan vinden.

Dancelot heet de school en het is gevestigd in Brugge aan de Steenkaai. De lessen die gegeven worden zijn Klassiek ballet, Jazz, musical en tapdance.

Ik hoop dat de layout goed is en de verwerking. Graag zou ik opmerkingen hebben om het nog beter te maken.


Pagina:

Offline  Simon
Gepost op: 07 augustus 2006 - 21:35
PHP expert



Het is een mooi uitgewerkte, iets dat ik mis is een banner... Voor de rest zit het goed in elkaar.
- Het is wel in tabellen en niet in divs, wat voor sommigen - niet ik - een struikelblok zal zijn.
- Een goed punt - gelukkig - dat je je centraal geen iframe hebt genomen, maar een div met overflow.
- Ik heb een hoge resolutie (1280-1024) en wat ik jammer vind, is dat ik dan nog steeds die scrollbar heb, het ligt idd moelijk om dat aan te passen, aangezien je met images werkt 

Offline  haytjes
Gepost op: 07 augustus 2006 - 21:50
Gouden medailleGouden medaille

JS gevorderde




Over die banner heb je wel gelijk. Die mis ikzelf ook een beetje. Toch zie ikzelf niet echt een deftige manier om het logo van dancelot als header te gebruiken. Daarom heb ik toch liever geen header. Het blijft ook een beetje een artistieke website...

Ik weet dan er een paar mensen zijn die liever div's dan table's gebruiken, maar ik ben van standpunt dat een een table bestaat om te gebruiken.

Ik ben al lang geleden afgestapt van iframe;-). Het maakt het alleen jammer dat de layout niet echt mooi uitkomt in Firefox 1.0.7. (bedankt om te melden vinTage). Dus daarmee moet er nog iets mee gedaan worden...

ikzelf vind het mooi dat het een mooie blok blijft. Dus ook op 1280-1024. Het zou eigenlijk wel mogelijk zijn om ervoor te zorgen dat hij zich strecht over de hoogte. Nu denk ik wel dat het zijn charme zal verliezen.

Offline  webstab
Gepost op: 08 augustus 2006 - 10:58
PHP ver gevorderde



Mooi, al vind ik hem iets te donker (te veel grijs+donkerrood), waardoor er precies iets negatief bijhangt.

Persoonlijk heb ik ook een hekel aan welkomschermen en flashintro's. Ik zie persoonlijk het nut er niet van in, maar veel mensen precies wel. Dus laten staan, alleen vind ik dat niet mooi of niet passend.

Verder heb ik een hekel aan een scrollbalk zonder nut. Om te verduidelijken eventjes een screenshotje. Op mijn pc heb ik dat niet, maar op die van mijn ouders wel.

Wat ik zeer leuk vind zijn de scrollende foto's onderaan en ook dat het menu eens op een andere plaats staat dan de klassieke plaats (bovenaan).
Dat er telkens links een andere beweging/vrouw staat is zorgt ook wat voor de nodige afwisseling.

Mijn score: 8/10

Offline  riekele
Gepost op: 08 augustus 2006 - 10:59
PHP beginner



ik vind hem een beetje leeg zo zonder header. verder vind ik het wel een leuke website, maar niet echt dat je zoiets hebt van wow!

Offline  haytjes
Gepost op: 08 augustus 2006 - 13:10
Gouden medailleGouden medaille

JS gevorderde




@webstab

ik heb de site eigenlijk nooit als negatief ervaren. Ik had meer iets van een mysterieuse sfeer. Als er meer mensen zijn die dit vinden, zou ik het wel graag willen weten. Kan ik dat dan wel eens bespreken om het niet wat lichter te maken.

Ik ben niet tegen, niet voor intro's. Dus inderdaad laten staan.

Ik heb gezien dat je daar een extra bar (google) hebt. Dit komt daardoor. Nu heb ik er een klein stukje javascript opgestoken, die ervoor zorgt dat hij de hoogte automatisch aanpast. Dus dit zou opgelost moeten zijn.
Indien je nu nog ergens problemen krijgt met de scrollbars, wil je het melden. Ik heb het wel getest, maar je weet nooit.;-)

Dit vind ik er zelf ook tof aan


@riekele

Dat is waarschijnlijk iets dat we zo zullen laten. Wat er misschien wel nog kan gebeuren is dat we aan de rechterkant het logo zetten (maar ik vind het logo niet echt passend)

Het was ook niet de bedoeling om en flashy design te maken. Dit past ook niet bij het publiek dat we willen aanspreken. Ik denk niet dat er hier iemand zegt dat "Klassiek Ballet" cool en wow is. "Klassiek Ballet" is meer rustgevend en ontspannend, net zoals de layout...

Pagina:
Posten van een reactie is niet mogelijk.

 Bekijk:

 W3 Validiteit:
W3.org Validiteit

 Laatste toevoegingen :
[13-01] World of Captai...
[20-08] Eerste website
[19-07] PatrolServer - ...
[15-01] Schaken
[23-09] umuziek
[05-07] AdvertentiePlek
[17-04] Ingangsexamen G...
[25-01] seventie
[20-07] Finactum
[18-05] sopularity
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.037s