login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Forum

Drag and Drop

Offline energic - 03/02/2011 17:51 (laatste wijziging 03/02/2011 17:52)
Avatar van energicNieuw lid Hallo allemaal! Ben bezig met een website die gebruikt maakt van het drag-and-drop principe. Werkt allemaal prima m.b.v javascript .. heb een eenvoudige versie opgezet, omdat ik eerst het technische gedeelte in orde wil hebben .. zie: http://www.dennisdijkstra.nl ..

Muis over object = titelweergave
Muisklik = object wordt bovenliggende laag
Muis indrukken/loslaten = object slepen

Nu wil ik zodra een object de bovenliggende laag is, er bij een nieuwe muisklik een pop-up scherm of textkader o.i.d opent met daarin een tekstblok. Dit krijg ik na meerdere pogingen niet voor mekaar, zou iemand me hiermee kunnen helpen? Alvast bedankt!

2 antwoorden

Gesponsorde links
Offline pinquin - 04/02/2011 10:05
Avatar van pinquin HTML interesse Hoi energic,

Als je bij Muisklik onthoud welk object het is dan kan je bij een tweede muisklik kijken of het om het zelfde object gaat en op dat moment bepaald of er een popup geopend moet worden of niet.

gr,
Offline Martijn - 06/02/2011 15:29
Avatar van Martijn Crew PHP Als je jQuery op je site zet, en daarna naar jQuery UI drag and drop zoekt, krijg je daar kant en klare scripts die exact doen wat jij wilt, maar dan aanzienlijk veel beter en gebruiksvriendelijker 

Om m onder controle te krijgen is ff iets, dus ik zou m in n apart bestand ff testen en mee spelen en daarna voor t echie, je kan er mooie dingen mee maken
Gesponsorde links
Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen posten.
Actieve forumberichten
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.16s